Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

VJS avaa oman tekonurmikentän

Vantaan Jalkapalloseura (VJS) on ottamassa rohkeita askeleita parantaakseen harjoitteluolosuhteitaan Länsi-Vantaalla. VJS:llä on tavoitteena avata oma lämmitetty tekonurmikenttä Vantaankoskella jo syksyllä 2010.

Vantaan vapaa-ajan ja asukaspalveluiden lautakunta päätti kokouksessaan 19.04.2010 vuokrata 9 645 neliömetrin kokoisen alueen 7 100 euron vuosivuokralla VJS:lle. Vuokraa ei peritä ensimmäiseltä viideltä vuodelta.

Kaupungin kanssa tekemänsä sopimuksen nojalla VJS tarjoaa kenttäänsä maksutta arkisin päiväsaikaan koko 15 vuoden vuokra-ajan kaupungin omistamille päiväkodeille, kouluille ja oppilaitoksille.

Valtaosan 420 000 euron hankkeesta VJS rahoittaa pankkilainalla ja kenttävuorojen myyntituloila. Seura joutuu keräämään muitakin tukia ja jäsenistön kenttämaksuja 100 000 euron omapääoman kattamiseksi.

VJS esittelee kenttähanketta ja siihen liittyvää kenttämaksua tiistaina 27.04.2010 Kilterin koulun auditoriossa Myyrmäessä kello 19:00. VJS on Länsi- ja Keski-Vantaalla toimiva jalkapalloon erikoistunut urheiluseura.

Teemu Hiilinen, 20.04.2010

Luokka: Urheilu, Uutiset

Aihe: , , , , , , , , , , ,

Tulosta Tulosta

1 kommentti

 1. 01600.fi kirjoitti:

  Nurmikenttien vuokrista kiistaa

  Vantaan kaupunki aikoo solmia maanvuokrasopimukset Vantaan Jalkapalloseuran, Itä-Vantaan Urheilijoiden ja Itä-Hakkilan Kilvan kanssa tekonurmikenttien rakentamiseksi.

  “On puhuttu kohtuullisesta vuokrasta, mutta sen suuruudesta ei ole neuvoteltu pätkääkään. Summaa ei ole ilmoitettu meille”, sanoo IVU:n jalkapallojaoston puheenjohtaja Hannu Ahonen.

  “Emme lähde allekirjoittamaan maanvuokrasopimusta tarjotussa muodossa. Odotamme kaupungilta kohtuullisuutta”, toteaa I-HK:n puheenjohtaja Harry Seidler.

  Lähde: Vantaan Sanomat, 23.04.2010

Kommentoi

 

Spam Protection by WP-SpamFree