Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

Vantaalla taistelu terveysasemista

Vantaalla on noussut poliittinen kiista lähiterveysasemien kohtalosta, kirjoittaa Helsingin Sanomat. Kaupunki julkistaa pian esityksensä terveydenhuollon palveluverkon uudistamiseksi. Vantaan demarit vaativat lähiterveysasemien säilyttämistä. Vantaan kokoomusta SDP:n kampanja ärsyttää.

SDP:n valtuustoryhmän puheenjohtajan Sirkka-Liisa Kähärän mukaan vantaalaiset ovat epätietoisia kaupungin terveyspalvelujen kohtalosta. “Vantaalla velloo hurja huhumylly lähiterveysasemien lakkauttamisesta. Nyt on aika vaikuttaa tähän asiaan”, hän sanoo.

“Minua nyt kiinnostaisi, mistä löytyy se tieto, että Myyrmäen ja Martinlaakson terveysasemat tarvitaan aivan vierekkäin. Valmistauduttaisiin mieluummin siihen, että Aviapolikseen tulee uusi terveysasema”, sanoo kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtaja Juha Häkkinen.

Lähde: Helsingin Sanomat, 26.02.2010

Luokka: Palvelut, Politiikka, Terveys, Uutiset

Aihe: , , , , , , , , , , , , , ,

Tulosta Tulosta

1 kommentti

 1. 01600.fi kirjoitti:

  Martinlaakson ja Myyrmäen terveysasemat eivät ole vierekkäin

  Kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtaja Juha Häkkinen kyseli Helsingin Sanomissa, “mistä löytyy se tieto, että Myyrmäen ja Martinlaakson terveysasemat tarvitaan aivan vierekkäin”, kirjoittaa Aulis Nylund blogissaan:

  Voiko joku totisella naamalla puhua näin älyttömiä. Ovatko kaupunginvaltuustossa istuvien poliitikkojen tiedot näin surkeita? Ei ole tainnut Juha käydä lainkaan Länsi-Vantaalla, eikä hänellä taida olla minkäänlaista käsitystä paikallisista asukasmääristä.

  Martinlaakso on Vantaan toiseksi väkirikkain kaupunginosa, mutta sen väestö on myös nopeimmin ikääntyvää. Martinlaakson ja Myyrmäen terveysasemat eivät ole läheskään vierekkäin. Ei ainakaan, jos martinlaaksolaiselta rollaattoriväeltä kysytään.

  Martinlaakson terveysaseman vaikutuspiirissä on jo nyt yli 11 000 martinlaaksolaista sekä noin 2 500 vantaanlaaksolaista. Pitäisikö tällaisen väkimäärän jatkossa ängetä nyt jo ylikuormitetulle Myyrmäen terveysasemalle?

  http://aulny.blogspot.com/2010/02/terveyspalveluiden-karsiminen.html

Kommentoi

 

Spam Protection by WP-SpamFree