Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

Solid Mojo -tietokonetapahtuma Myyrmäessä

Lähiverkkotapahtuma Solid Mojo järjestetään Myyrmäen Energia Areenalla 14.-16.05.2010. Tapahtumaan mahtuu oman tietokoneen kanssa jopa 1 100 osanottajaa. Ohjelma painottuu tietokonepelaamiseen.

Palkintorahaa Solid Mojossa on tarjolla 10 000 euroa; lisäksi 5 000 euroa jaetaan tapahtuman sponsorien tavarapalkintoina. Pelaamisen lisäksi kävijät voivat kilpailla mm. graafikan, musiikin tai demojen saralla.

Kilpapelaaminen on ollut nousussa viime vuosina myös Suomessa. Samaan aikaan palkintosummat ja pelaajien määrät ovat kasvaneet. Suurimpien turnausten rahapalkinnot ovat kymmeniä tuhansia euroja.

Suomessa pelaaminen ei voi vielä olla ammatti, mutta maailmalla on myös suomalaisia tietokonepelaamisen ammattilaisia. Suomalaiset ovat pärjänneet hyvin eri puolilla maailmaa järjestettävissä pelitapahtumissa.

Solid Mojossa järjestetään usean pelin ammattilaisturnaus. Voittajat pääsevät kesällä järjestettävään World Cyber Gamesin Suomen karsintaan, josta voittajajoukkue lähtee edustamaan Suomea Los Angelesiin.

Solid Mojo -tapahtumaa voi seurata myös internetissä osoitteessa Gaming.fi. Tapahtuman pääselostajana toimii Teemu “wabbit” Hiilinen; teknisestä puolesta vastaavat Marco “Corey” Hannukka ja Sami “JBL” Takalo.

Teemu Hiilinen, 24.04.2010

Luokka: Urheilu, Uutiset

Aihe: , , , , , , , , , , , , , , ,

Tulosta Tulosta

Kommentoi

 

Spam Protection by WP-SpamFree