Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

Omat Oskarit aluetoimikunnille

Oman työnsä jäsentämiseksi sekä tehtäviensä toteuttamiseksi Vantaan aluetoimikunnat ovat laatineet omien alueittensa osallisuus- ja kehittämissuunnitelmat Oskarit. Suunnitelma ohjaa aluetoimikunnan työtä ja toimii myös muiden luottamushenkilöiden ja asukkaiden työkaluna alueen kehittämisessä.

Suunnitelmaa täydennetään vuosittain, jolloin se toimii myös aluetoimikunnan toimintasuunnitelmana. Asukastilaisuuksissa ja avoimien kokouksien yhteydessä asukkaat ovat voineet osallistua Oskarin laadintaan. Suunnitelmien laadinnassa ja tiedotuksessa on käytetty hyväksi myös alueportaaleja.

Myyrmäen aluetoimikunta järjestää opastettuja kaupunkipolkukierroksia asukkaille. Myyrmäen ja Kivistön aluetoimikunnat pitävät myös suuralueen historian kartoittamista ja perinnetiedon keräämistä tärkeänä ja pyrkivätkin löytämään kouluja yhteistyöhön.

Myyrmäen aluetoimikunta kehittelee alueen asukkaille ideakilpailun alueen kaupunginosien viihtyvyyden parantamiseksi. Ideana on esim. julkinen kello Martinlaakson bussiterminaaliin, joka toimisi maamerkkinä ja jossa voisi olla myös vaihtuvia yritysten mainoksia.

Lisätietoja:

Aluekoordinaattori Susanna Koskela, 050 314 5124
Aluetoimikunnan puheenjohtaja Tiina-Maaria Päivinen, 040 589 3149

http://www.vantaa.fi/i_perusdokumentti.asp?path=1;135;137;32587;48318;97926

Luokka: Historia, Palvelut, Uutiset

Aihe: , , , , , , , , , , , ,

Tulosta Tulosta

Kommentoi

 

Spam Protection by WP-SpamFree