Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

Myyrmäkeen toivotaan ulkoilmakahvilaa

Myyrmäen aluetoimikunta teki vuodenvaihteessa kyselyn Myyrmäen suuralueen yhdistyksille alueen viihtyisyyden ja toimivuuden parantamiseksi. Vastauksia saatiin 23:lta yhdistykseltä. Vastauksissa toivottiin yleisesti toimia alueen siisteyden ja viihtyvyyden parantamiseksi.

Erään yhdistyksen vastauksessa toivottiin, että Myyrmäen keskustaan perustettaisiin todellinen ulkoilmakahvila kesäksi. Bar Cafe Lunan terassi ei vastaajan mukaan sovellu “tavalliselle ihmiselle, joka haluaa vain nauttia ulkona olosta kahvikupin ääressä ystävän kanssa rupatellen”.

Yhdistyskyselyn vastauksissa ihmeteltiin, miksi lasten taidetalo Toteemin lähistöllä oleva suihkulähde ei ole ollut moneen vuoteen toiminnassa. “Eikö Myyrmäessä, missä monet katujen nimet liittyvät veteen, voisi kesäaikaan todella kuulua veden ääni”, vastauksessa kyseltiin.

Myyrmäenraitin alikulkutunnelit herättivät kysymyksiä. Vastauksissa kyseltiin, miksi tunnelien vanhat seinämaalaukset piti poistaa ja mikä on niiden tilalle suunniteltujen valo- ja taidepaneeleiden tilanne. Vaskivuorentien alittavan alikulkutunnelin valo-ohjauksen toiminta oudoksutti.

Vastauksissa vaadittiin myös Uomarinteen koulun länsipuolella sijaitsevan Kuohupuiston kunnostamista. Aluetta käytetään nyt lähinnä koirien kakattamiseen. Puistolle toivottiin parempaa käyttöä ja penkkejä lepopaikaksi.

Myyrmäen aluetoimikunta lähettää yhdistysten ehdotuksista ja huomioista raportin kaupungin toimialoille ja raportoi asioiden etenemisestä yhdistyksille. Aluetoimikunta päätti myös hankkia suuralueen asukkaita varten kolme palautepostilaatikkoa kirjastoihin ja yhteispalveluun.

Lähde: Myyrmäen aluetoimikunta, 16.04.2010

Luokka: Palvelut, Uutiset

Aihe: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Tulosta Tulosta

Kommentoi

 

Spam Protection by WP-SpamFree