Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

Myyrmäen suuralueen turvallisuusilta

Myyrmäen suuralueen turvallisuustyöryhmä järjesti Länsi-Vantaan turvallisuusillan tiistaina 16.03.2010 Kauppaoppilaitos Mercuriassa Martinlaaksossa. Illan avasi turvallisuustyöryhmän puheenjohtaja Klaus Kojo.

Komisario Jarmo Ojala Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta kertoi alueen rikostilastoista sekä Vantaan turvallisuussuunnitelmasta 2009-2012. Suunnitelman tavoitteena on asukkaan turvallinen arki ja sen toteuttamiseksi on koottu yhteistyöverkostoja kuten alueturvallisuustyöryhmä.

Ryhmä pyrkii ehkäisemään paikallista häiriökäyttäytymistä, mikä on tilastojen mukaan lisääntynyt. Häiriöistä voi ilmoittaa soittamalla hätänumero 112:een, poliisin verkkosivustolla vihjepalvelun kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lahipoliisit@nullvantaa.poliisi.fi.

Turvallisuuskouluttaja Jalmari Kotiranta Keski-Uudenmaan pelastuslaitokselta esitteli pelastuslaitoksen toimintaa. Tavoitteena on loukkaantumisiin tai kuolemaan johtaneiden tapaturmien vähentäminen 10 prosentilla vuoteen 2011 ja 20 prosentilla vuoteen 2015 mennessä.

Lähde: Myyrmäen aluetoimikunta, 17.03.2010

Luokka: Turvallisuus, Uutiset

Aihe: , , , , , , , , , , , , , , ,

Tulosta Tulosta

Kommentoi

 

Spam Protection by WP-SpamFree