Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

Myyrmäen Postinumeron 100. ystävä

Christina Zühlke on Myyrmäen Postinumeron 100. Facebook-ystävä. Christina on asunut Vantaan Vapaalassa vuodesta 1965 ja seurannut Myyrmäen kehitystä alusta alkaen, hän kertoo haastattelussamme.

Christina viihtyy Vantaalla erinomaisesti. Kynnys muuttaa muualle on korkea. Christinan lapset ovat käyneet samoja kouluja kuin hänkin. “Ensin juuret ja sitten siivet”, Christina lausahtaa.

Asuttuaan 40 vuotta Vantaalla Christina muutti perheensä kanssa vuodeksi Singaporeen. Siellä moni asia on kuin Suomessa: maa on hyvin siisti ja turvallinen. Julkinen liikenne toimii hyvin ja on edullista, hän kertoo.

Christina työskentelee kirjanpitäjänä Myyrmäessä. Hän on Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry:n kunniapuheenjohtaja. Entisenä Vihreiden valtuutettuna hän toimii myös Myyrmäen Urheilupuiston hallituksen jäsenenä.

Christinan mielestä urheilupuisto on ihanteellinen työpaikka viihtyisässä ympäristössä. “Myyrmäkeen olisi hyvä saada lisää työpaikkoja, jotta mahdollisimman moni voisi tehdä töitä kotinsa läheisyydessä”, hän toteaa.

ISS Stadionilla on yksi Suomen parhaista tekonurmista, Christina kertoo. Kenttä on käytössä ympäri vuoden. Myyrmäki-hallin kirpputori tuo merkittäviä tuloja, jotka helpottavat käyttäjien maksutaakkaa, hän korostaa.

Hotelli parantaisi urheilupuiston toimintaedellytyksiä, Christina kommentoi Vantaan Sanomien verkkolehden sivuilla. “Tällä hetkellä lähimmät majoitustilat ovat lentokentällä tai Korpilammella”, hän muistuttaa.

Myyrmäessä on Christinan mielestä väljyyttä, viheralueita on runsaasti, alueella on monipuoliset palvelut ja hyvät liikenneyhteydet. Kehärata parantaa liikenneyhteyksiä. Ongelmana on turvallisuus eritoten aseman läheisyydessä.

Myyrmannin tulevaisuus huolettaa Christinaa: kauppakeskuksessa on paljon tyhjää liiketilaa, ja pelkona on, että Myyrmanni kuihtuu Isomyyrin tavoin. Prisma tuonee lisää vetovoimaa Myyrmäkeen, Christina uskoo.

Christina käy tyttäriensä kanssa vaateostoksilla Jumbossa ja Sellossa. “Myyrmannista ei löydy tarpeeksi valinnan varaa”, hän ihmettelee. “Tärkeää olisi myös turvata Myyrmäen harvojen lähikauppojen säilyminen.”

Kaupunginosademokratia toimii Vantaalla aluetoimikuntien kautta. “Vaikuttaminen aluetoimikunnan kautta on jo nyt mahdollista, samoin kuin pitämällä aktiivisesti yhteyttä oman alueemme päättäjiin”, Christina toteaa.

Christina kehottaa vantaalaisia äänestämään vaaleissa oman alueensa ehdokkaita. Oman kylämme kasvatit ajavat parhaiten vantaalaisten asioita, Christina muistutti Vantaan kaupungin verkkosivuston keskustelupalstalla.

Luokka: Haastattelu, Liikenne, Palvelut, Politiikka, Talous, Turvallisuus, Urheilu, Uutiset

Aihe: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Tulosta Tulosta

Kommentoi

 

Spam Protection by WP-SpamFree