Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

Myyrmäen aluetoimikunta suunnittelee torijuhlaa

Vantaan kaupunkijuhla järjestetään kolmatta kertaa 12.–16.05.2010. Juhlien on tarkoitus levittäytyä eri puolille Vantaata laajana kansalaistapahtumana, johon kulttuuri-, liikunta- ja muiden toimijoiden ammattilaisista harrastajiin toivotaan luovan omanlaistaan ja -näköistään ohjelmaa.

Myyrmäen aluetoimikunnan puheenjohtaja Tiina-Maaria Päivinen on esittänyt, että toimikunta järjestäisi alueen asukkaille kaupunkijuhlaohjelmaa. Viime vuonna Myyrmäki-Seura järjesti Paalutorilla asukkaille torijuhlan. Aluetoimikunta voisi jatkaa torijuhlan järjestämistä ja tehdä siitä perinteen.

Paalutorilla on maalaismarkkinat 15.-16.05.2010. Aluetoimikunta selvittää Paalutorin käyttöä torijuhlan osalta. Mikäli torin käyttö ei onnistu tänä vuonna aluetoimikunta voisi järjestää yksittäisiä ohjelmanumeroita kaupungin tiloissa kuten esimerkiksi kirjastossa ja Lasten taidetalo Toteemissa.

Vantaan kaupungin aluekoordinaattori esittää, että aluetoimikunta järjestää kaupunkijuhlan aikaan opastetun kaupunkipolkukierroksen Kaivokselassa ja varaa aluerahasta kaupunkijuhlien ohjelmanumeroiden järjestämiseen Länsi-Vantaalla 5 000 euroa. Aluetoimikunta valmistelee ohjelmaa.

Lähde: Myyrmäen aluetoimikunta, 10.02.2010

Luokka: Kulttuuri, Palvelut, Uutiset

Aihe: , , , , , , , , , , , , , ,

Tulosta Tulosta

Kommentoi

 

Spam Protection by WP-SpamFree