Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

Mister Atlas siirtyi Käsipalloliittoon

Käsipallo on Suomessa jäänyt varjoon ja keskittynyt liikaa ruotsinkieliselle alueelle, kirjoittaa Vantaan Sanomat. Vantaalaisen käsipalloseuran IF Helsinge-Atlaksen puheenjohtajan tehtävistä Suomen Käsipalloliiton toiminnanjohtajaksi helmikuussa 2010 siirtynyt, myyrmäkeläinen Tomi Puikkonen pyrkii kohottamaan käsipallon näkyvyyttä.

Puikkonen haluaisi viedä Suomen käsipallojoukkueen olympialaisiin vuonna 2010. Hän pyrkii levittämään lajia uusiin kaupunkeihin; käsipalloa harrastetaan maantieteellisesti pienellä alueella. Merkittäviä seuroja on parikymmentä, ja käsipallon harrastajien määrä on ollut pitkään 3 000. Pulkkinen haluaisi nostaa käsipalloa pelaavien määrän 5 000:een.

Käsipalloliiton uusi toiminnanjohtaja pyrkii tekemään lajia tunnetuksi suurten medioiden kautta. “YLEn kanssa on jo hyvää yhteistyötä. Sitä pitää parantaa suomenkielisellä puolella”, hän sanoo. Lajin ruotsinkielisyys on Puikkosen mielestä rikkaus: “Olemme ylpeästi kaksikielisiä”.

Puikkonen osallistuu edelleen rahoituksen keräämiseen Atlakselle. Hän uskoo, että seuran budjetissa päästään tänä vuonna entiselle tasolle. Atlaksen puheenjohtajan tehtävät siirtyivät seuran varapuheenjohtajalle Jan Stoltille, joka on myös miesten edustusjoukkueen maalivahti.

Lähde: Vantaan Sanomat, 09.04.2010

Luokka: Haastattelu, Urheilu, Uutiset

Aihe: , , , , , , , , , , , , ,

Tulosta Tulosta

Kommentoi

 

Spam Protection by WP-SpamFree