Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

Terveysmessuilla korostettiin yhteisöllisyyttä

Vantaan Terveysmessut on vantaalaisten sosiaali- ja terveysalan järjestöjen vuosittainen yhteinen tapahtuma. Messut pidettiin tänä vuonna Myyrmäen Kilterin koululla lauantaina 09.10.2010.

A-kilta Myyrmäessä 20 vuotta

Vantaan A-kilta on toiminut Myyrmäessä nyt jo 20 vuotta, kertoo Vantaan Sanomat. Kuluvan vuoden keväällä killassa kävi päivittäin yli 30 ihmistä. Kilta on auki arkisin klo 9-15 läpi koko kesän.

Masennus vie yhä useamman työkyvyn

Masennus ajaa yhä useamman työkyvyttömyyseläkkeelle, kertoo Iltalehti. Myyrmäen terveysasemalle tulee nykyään paljon enemmän masennusta potevia kuin vielä viisi vuotta sitten.

Myyrmäen Eläkkeensaajat on henkireikä

Vantaan Sanomat esittelee Myyrmäen Eläkkeensaajat ry:n toimintaa. Yhdistys pitää huolta jäsenistön henkisestä ja fyysisestä kunnosta. Myyrmäkeläisen Pentti Heimosen mielestä yhdistys on henkireikä.

Vantaan terveysasemaverkko säilyy

Vantaan terveyseasemaverkoston muutokset näyttävät jäävän aiempaa suunniteltua pienemmiksi, kertoo YLE. Ainoana suurempana muutoksena esitetään Katriinan terveysaseman siirtämistä Myyrmäkeen.

Katupöly heikentää ilmanlaatua

HSY:n mittausten mukaan ilman hiukkaspitoisuudet olivat tiistaina 13.4. korkeita koko seudulla. Ilmanlaatu oli huono Vantaan Tikkurilassa ja Myyrmäessä, Espoon Leppävaarassa ja Niittymaalla sekä Keravalla.

Luento lähisuhteista Myyrmäen kirkolla

Terveystieteiden tohtori Aune Flinck puhuu Myyrmäen kirkossa 7.4. klo 18:30 lähisuhteista, kertoo Vantaan Lauri. Ilmoittautuminen Perheiden iltaan lapsi- ja perhetyönsihteeri Helena Fyhrille puhelimitse tai sähköpostilla.