Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

Leiritien päivätoimintakeskus suljetaan

Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta on hyväksynyt vanhus- ja vammaispalvelujen johtajan esityksen lakkauttaa Leiritien päivätoimintakeskus Myyrmäessä ja yhdistää toiminta Myyrinkodin päivätoimintakeskukseen 01.09.2010 alkaen.

Kaupungin tavoitteena on kehittää Myyrinkodin vanhainkodin ja päivätoimintakeskuksen toimintaa monipuoliseksi vanhustenkeskustoiminnaksi. Leiritien ja Myyrinkodin päivätoimintakeskukset sijaitsevat noin 1,5 kilometrin päässä toisistaan.

Länsi-Vantaalla on tällä hetkellä kaksi päivätoimintakeskusta: muistisairaiden hoito on keskitetty Leiritielle ja muu kuntouttava päivätoiminta Myyrinkotiin. Kun Martinlaakson pienet päivätoimintayksiköt lakkautettiin toiminta integroitiin Leiritielle ja Myyrinkotiin.

Leiritien päivätoimintakeskus suunniteltiin alunperin lasten päiväkodiksi, mutta mitään muutostöitä vanhusten tarpeita ajatellen ei ole tehty. Leiritiellä on ollut kosteusvaurioita ja ilmastointiongelmia. Peruskorjausta ei suunnittelurakennusmestarin mukaan kannata tehdä.

Lähde: Vantaan kaupunki, 19.04.2010

Luokka: Palvelut, Politiikka, Uutiset

Aihe: , , , , , , , , , , , , ,

Tulosta Tulosta

Kommentoi

 

Spam Protection by WP-SpamFree