Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

“Kusta, paskaa ja oksennusta”

Kaksplus-lehden keskustelupalstalla lukijat keskustelevat kaupunkien siisteydestä. Nimimerkki Keittiönoidalla ei ole mairitteleva kuva Myyrmäen viihtyisyydestä:

Keväinen maanantaiaamu Vantaalla Myyrmäen asemalla: kusta, paskaa, oksennusta, röökin stumppeja ja roskaa. Siitä jos mistä mieli piristyy ulkomaanmatkan jälkeen ja kotimaa tuntuu ahh niin ihanalta!

Saman lehden toinen lukija kyseli 19.03.2010, millainen paikka Myyrmäki on asua. Espoossa aiemmin asunut nuoripari harkitsee muuttoa ja haluaa tietää, onko Myyrmäki levotonta vai rauhallista seutua.

Toinen nimetön lukija vastaa muuttaneensa hiljattain Myyrmäestä Espoon puolelle ja vakuuttaa, ettei ikinä vaihtaisi takaisin. Myyrmäessä voi hänen mielestään toki olla rauhallisiakin paikkoja, mutta “aseman ja Myyrmannin seutu on aivan kamalaa”.

Samaa sanoo naapurissa asuva lukija: “Jos ihan kauppakeskuksen kupeeseen suunnittelette muuttoa, niin en suosittele. Myyrmanni ja ympäristö vilisee spurguja ja muita laitapuolen kulkijoita. Jos tykkää känniläisten loilotuksia kuunnella, niin sitten OK.”

Nimimerkki Kukkiksen mielestä Myyrmäki on ihan hyvä ja rauhallinen paikka. “Eihän se kauppakeskus ihan hirmu trendikäs ole”, hän kirjoittaa, mutta kehuu Myyrmäkeä silti vehreäksi ja rauhalliseksi seuduksi, josta on hyvät yhteydet. Hänen mielestään Myyrmäki on Vantaan parasta seutua.

Nimimerkki Yh-äiskä kyselee myös Suomi24:n keskustelupalstalla, millainen asuinalue Myyrmäki on. Hän on muuttamassa VVO:n uudelle palkitulle asuinalueelle, Kilterinmäelle.

Kilterinmäellä esittelyssä käynyt lukija kertoo sen olevan “tosi hyvä ja erikoisen kivan näköinen alue”. Hän sanoo, että muuttaisi itsekin sinne, mutta asunnot olivat rakennusvaiheessa pari vuotta sitten niin kalliita, että hän ei halunnut ostaa alueelta asuntoa.

Luokka: Uutiset

Aihe: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Tulosta Tulosta

Kommentoi

 

Spam Protection by WP-SpamFree