Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

Kähmintää Myyrmäen Urheilupuistossa

Vantaan kaupungin omistama Myyrmäen Urheilupuisto Oy on ostanut omalta työntekijältään yksityisiä palveluja, kertoo Vantaan Sanomat. Urheilupuistoa hallinnoiva yhtiö tilasi tapahtumarakenteiden pystytystyöt ja iltavahtimestaritoiminnat Suomen Liikuntapaikkapalvelu Ay:ltä.

Suomen Liikuntapaikkapalvelun toinen omistaja on Petri Huttunen, joka toimii kaupungin liikuntapaikkahoitajana Länsi-Vantaalla. Yhtiön toinen omistaja on Myyrmäen Urheilupuiston kenttämestari Jari Järvinen. Hän on taas Myyrmäen Urheilupuiston tapahtumapäällikön Tuire Pöyhiän puoliso.

Myyrmäen Urheilupuiston toimitusjohtaja Eetu Salo kertoo, että yksityisfirmojen tilausten valmistelusta vastasivat tapahtumapäällikkö Pöyhiä yhdessä hänen kanssaan. Salon mukaan palveluita on ostettu Suomen Liikuntapaikkapalvelulta vuosittain arviolta 30 000 – 40 000 eurolla.

Myyrmäen Urheilupuiston hallituksen puheenjohtaja, kaupungininsinööri Urpo Vainio kertoo kuulleensa järjestelyistä noin puoli vuotta sitten. Yhtiön hallituksessa asiaa “ihmeteltiin”, mutta mihinkään toimiin ei ryhdytty, koska sopimuksissa ei ollut mitään lainvastaista, Vainio sanoo.

Myyrmäen Urheilupuiston hallituksessa vihreitä edustava Christina Zühlke on Suomen Liikuntapaikkapalvelun kirjanpitäjä. Vantaan Sanomien mukaan hän seurustelee Myyrmäen Urheilupuiston juridisen neuvonantajan Seppo Nurmen kanssa. Myyrmäen Postinumero haastatteli Zühlkeä maaliskuussa.

Vainio ilmoitti, että Myyrmäen Urheilupuiston hallitus oli pikakokouksessa päättänyt luopua Suomen Liikuntapaikkapalvelun palveluksista. Yhtiö aikoo kilpailuttaa toiminnat syksyn alussa. Jatkossa Myyrmäen Urheilupuisto ei osta palveluja yhtiöiltä, joiden osakkaana ovat yhtiön omat työntekijät.

Lähde: Vantaan Sanomat, 01.05.2010

Luokka: Politiikka, Talous, Urheilu, Uutiset

Aihe: , , , , , , , , , , , , , , ,

Tulosta Tulosta

Kommentoi

 

Spam Protection by WP-SpamFree