Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

Atlas tiukasti kiinni SM-pronssissa

Länsivantaalainen mieskäsipallojoukkue IF Helsinge-Atlas tarrasi perjantaina 23.04.2010 tiukasti kiinni SM-pronssimitaliin voittamalla Siuntion SIF:n tämän kotikentällä lukemin 31-23 (15-8).

Atlas johtaa ensimmäisen pronssiottelun jälkeen jo turvallisen tuntuisesti kahdeksalla maalilla. SM-pronssin kohtalon ratkaisee kahden ottelun yhteistulos. Vain pieni ihme voi enää pelastaa Siuntion. Toinen pronssiottelu pelataan tänään lauantaina 24.04.2010 Myyrmäen Urheilutalolla.

Kotikylän Kundit voivat siis jopa hävitä toisen ottelun, mutta silti voittaa SM-pronssia. Atlaksella on kova henki päällä, kun taas Siuntio jo kotisalissaan esiintyi vaisusti. SIF:n valmentaja Marcus Sjöstedt oli kuin maansa myynyt ja luovuttamassa pronssimitalit jo suosiolla Myyrmäkeen.

Atlaksen päävalmentaja Toni Kalliolla oli sen sijaan syytä hymyyn jo perjantaisen voiton ansiosta. Samana päivänä hän teki myös jatkosopimuksen Atlaksen kanssa eli jatkaa ainakin seuraavaan vuoteen luotsaamiensa Kotikylän Kundien päävalmentajana.

Bo Grahn, 23.04.2010

Luokka: Urheilu, Uutiset

Aihe: , , , , , , , , , , , , , ,

Tulosta Tulosta

Kommentoi

 

Spam Protection by WP-SpamFree