Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

Atlas tarjosi kunnon vastuksen

Käsipalloseura IF Helsinge-Atlas kohtasi SM-sarjan toisessa välieräottelussa torstaina 01.04.2010 Myyrmäen Urheilutalolla Riihimäen Cocksin. Ensimmäisen välierän Cocks voitti lukemin 37-18 (23-3).

Hausjärven Liikenteen bussilla Myyrmäkeen karauttaneet Cocksin kannattajat pitivät voittoa tälläkin kertaa selviönä. Kotikylän Kundien vakiofani Klaus Kojo jaksoi silti uskoa omien mahdollisuuksiin.

“Atlas on pelannut ihan kohtalaisia otteluita Cocksia vastaan. Vaikka kaikki ottelut on tähän asti hävitty, joskushan on voitettavakin. Paikka olisi, meidän miehet osaa kyllä pelata”, Kojo sanoi.

Yleisöä ottelussa oli paikalla kaikkiaan 367. Meteliä yleisöstä löytyi yllin kyllin; pienimmillä oli kuulosuojat korvilla. Ennen ottelun alkua kuului Atlaksen kannattajakunnasta huuto: “Armoa, Cocks!”

Ottelun viisi ensi minuuttia peli sujui suhteellisen tasaisesti, mutta sen jälkeen Cocks pääsi repäisemään etumatkaa. Riihimäkeläisten puolustus oli vahvaa, eikä Atlas tahtonut päästä muurista läpi.

Kotikylän Kundien onnistui kiriä Cocksin etumatkaa, ja 15. minuutin kohdalla peli oli jo tasan 9-9. Kundien aikalisä ei silti auttanut, vaan Cocks oli taas päästä karkuun. Tauolle mentiin lukemin 11-16.

Toinen puoliaika alkoi aaltoillen; Kundit saivat kurottua Cocksin etumatkaa hieman. Otteet kovenivat ja virheitä tehtiin enemmän. Tunnelma kiristyi katsomossakin ja tuomarit saivat kovaa kyytiä.

50. minuutin kohdalla tunnelma Myyrmäen Urheilutalossa oli katossa, ja Kundeilla oli kova tsemppi päällä. Cocksin etumatka oli kuitenkin liikaa Atlakselle, ja 55. minuutilla peli oli jo ohi.

Ottelun loppulukemat olivat 23-27 (11-16). Ottelun tähtipelaajiksi valittiin Cocksin Valdar Noodla ja Antti Valo sekä Kotikylän Kundien Nikko Kinos. Cocks johtaa välieriä nyt voitoin 0-2.

Hävityn ottelun jälkeen Atlaksen ilmeisen pettynyt päävalmentaja Toni Kallio jaksoi silti valaa uskoa. Kundit paransivat suoritustaan kovasti, mutta eivät olleet vielä täydessä vireessä, hän totesi.

Atlaksen yksi avainpelaajista, Tallinnasta Vantaalle muuttanut Martin Noodla, sai polvivaivan takia seurata pikkuveljensä, Cocksin riveissä pelaavan Valdar Noodlan suoritusta katsomosta.

“Minä näen jo silmistä, mitä hän aikoo tehdä seuraavaksi”, Martinlaaksossa asuva Martin naurahti. Veljekset ovat pelanneet käsipalloa yhdessä pienestä pitäen. Martin seurasi veljeään Suomeen joulukuussa 2009.

Klaus Kojon mukaan Atlas on aina profiloitunut nimenomaan länsivantaalaiseksi seuraksi. Kundien kannattaja Mikko Mäkelä pitää samoin seuran paikallishenkeä hyvin vahvana.

Joukkueenjohtaja Vesa Kunttu kertoo, että seuran rahoitus on kunnossa; Vantaan kaupunki on myös yksi seuran suurista tukijoista. Myyrmäen Urheilutaloa Kunttu nimitti “hyväksi pyhätöksi”.

Atlaksen ja Cocksin kolmas välieräottelu pelataan Riihimäellä keskiviikkona 07.04.2010 alkaen kello 19:00. Jos Cocks voittaa ottelun, se saa loppuottelussa vastaansa joko HC Westin tai Siuntion SIF:n.

Luokka: Haastattelu, Urheilu, Uutiset

Aihe: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Tulosta Tulosta

Kommentoi

 

Spam Protection by WP-SpamFree