Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

Leiritien päivätoimintakeskus suljetaan

Leiritien päivätoimintakeskus Vantaan Myyrmäessä lakkautetaan ja sen toiminta yhdistetään Myyrinkodin päivätoimintakeskukseen 1.9. alkaen. Myyrinkodissa halutaan kehittää monipuolista vanhustenkeskustoimintaa.

Vantaan terveysasemaverkko säilyy

Vantaan terveyseasemaverkoston muutokset näyttävät jäävän aiempaa suunniteltua pienemmiksi, kertoo YLE. Ainoana suurempana muutoksena esitetään Katriinan terveysaseman siirtämistä Myyrmäkeen.

Terveyspalvelujen keskittäminen ei halvinta

Vantaan lähiterveysasemien lakkauttaminen ja palvelujen keskittäminen kolmeen suuryksikköön ei ole halvin ratkaisu, kertoo Helsingin Sanomat. Terveyspalvelujen uudistamiseksi tarkastelussa on kolme vaihtoehtoa.

Sikaflunssarokotukset jatkuvat huhtikuussa

Sikainfluenssarokotukset jatkuvat Vantaalla 14.4.-28.5. Myyrmäen terveyasasemalla rokotuksia järjestetään perjantaisin klo 08:30-14:00. Rokotuksiin hakeudutaan ilman ajanvarausta.

Länsi-Vantaan hoitotarvikepiste muuttaa

Länsi-Vantaan terveydenhuollon hoitotarvikepiste muuttaa Myyrmannista Myyrmäen terveysasemalle, kertoo Vantaan Sanomat. Piste palvelee 29.03.2010 alkaen Myyrmäen sosiaali- ja terveysaseman 1. kerroksessa.

Vantaalla taistelu terveysasemista

Vantaalla on noussut poliittinen kiista lähiterveysasemien kohtalosta, kirjoittaa Helsingin Sanomat. Kaupunki julkistaa pian esityksensä terveydenhuollon palveluverkon uudistamiseksi.

Terveysasemien puolesta pian 20 000 nimeä

Pian 20 000 vantaalaista on allekirjoittanut adressin kaupungin nykyisten terveysasemien ja terveydenhuollon lähipalveluiden säilyttämisen puolesta, kertoo Vantaan Sanomat. Vetoomuksen voi allekirjoittaa 120 paikassa ja internetissä.