Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

Evakuointiharjoitus Myyrmäessä

Vantaan vapaaehtoinen pelastuspalvelu ja viranomaiset järjestivät evakuointiharjoituksen Myyrmäen vanhalla terveysasemalla lauantaina 8.5. Harjoitukseen osallistui runsaasti henkilöstöä ja kalustoa.

Rattijuopot liikenteessä vappuna

Vantaalla jäi poliisin haaviin vappuna useita rattijuoppoja. Myyrmäessä poliisi pysäytti 18-vuotiaan skootterilla huristelleen päihtyneen naisen ja 48-vuotiaan kortittoman huumekuskin.

Pojat murtautuivat R-kioskiin

Kolme poikaa murtautui perjantaina 16.4. kello 23 jälkeen Myyrmannin R-kioskiin anastaen tupakkaa ja juomia. Poliisin tiedote ei kerro, miten pojat olivat päässeet kioskiin kauppakeskuksen ollessa jo suljettu.

Kaksi vangittu apteekkimurroista

Kaksi miestä on vangittu epäiltynä kolmesta apteekkimurrosta Vantaalla, kertoo Vantaan Sanomat. Myyrmannin Apteekkiin ajettiin varastetulla autolla sisään kahdesti. Poliisi epäilee, että lääkkeet päätyivät myyntiin.

Kortiton rattijuoppo keskellä päivää

Poliisi pysäytti kortittoman rattijuopon iltapäivällä 7.4. Rajatorpantiellä Myyrmäessä. Miehen veren alkoholipitoisuudeksi mitattiin 0,41 mg/l.

Poliisi ja baarit hillitsemään häiriköintiä

Vantaan poliisi ryhtyy yhteistyöhön ravintoloiden kanssa häiriökäyttäytymisen vähentämiseksi, kertoo Vartti. Häiriköintiä ja ilkivaltaa esiintyy etenkin suurissa lähiöissä kuten Myyrmäessä, Tikkurilassa, Koivukylässä ja Pakkalassa.

Töhryjä paljon Myyrmäessä

Töhryjä maalaillaan Vantaalla erityisen paljon suurissa kaupunginosissa kuten Martinlaaksossa, Myyrmäessä ja Tikkurilassa, kirjoittaa Vartti. Poliisin mukaan töhryjä on maalailtu varsinkin koulujen ja päiväkotien seiniin.