Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

Mustin ja Mansikin Myyrmäki

Yhteisöteatteri Jäänsärkijät esittää Myyrmäen taidetalo Toteemissa 13.5. klo 14 koko perheen teatteriesityksen Musti ja Mansikki. Esityksen jälkeen lapset rakentavat yhdessä leikki-Myyrmäen. Toteemissa on Vantaan kaupunkijuhlien aikana taidenäyttely Ihan pihalla.

Huumeidenvastaisia valokuvia Myyrmäkitalossa

Irti Huumeista -yhdistyksen näyttelyssä Kohtaaminen on esillä nuorten valtakunnallisen valokuvauskilpailun kuvia. Näyttely on avoinna Myyrmäkitalon aulassa 10.04.2010 asti, kertoo Vantaan Sanomat.

Konepyöränäyttely Myyrmäessä toukokuussa

Muunneltujen moottoripyörien yhdistys ry (MMAF) järjestää konepyöränäyttelyn Myyrmäessä 16.05.2010. MMAF:n tarkoituksena on edistää moottoripyörien rakenteluharrastusta.

“Ihmistä ei voi erottaa ympäristöstään”

Mediataiteilija Anu Pennasen mukaan ihmistä ei voi erottaa ympäristöstään, kirjoittaa Vantaan Lauri. Vantaan taidemuseossa Myyrmäessä on 4.9. asti esillä Pennasen Ystävyys-videoinstallaatio.

Taidemuseossa kansainvälistä valokuva- ja videotaidetta

Vantaan taidemuseo Myyrmäessä esittelee Suomessa ennen näkemättömiä valokuva- ja videotaiteen teoksia. Näyttelyn taiteilijat ovat Danica Dakić, Loretta Lux ja Anu Pennanen. Teosten päähenkilöinä ovat lapset ja nuoret.

Marjaretkinäyttely Myyrmäen kirjastossa

Mannerheimin Lastensuojeluliiton, Marttojen ja Piltin Koko perheen marjaretki -kampanjan aikana kerättyjä kuvia on esillä Myyrmäen kirjastossa 22.2.-7.3. Kampanjalla haluttiin tuoda esille marjastuksen iloja.

Metsän ja udun kansaa Myyrmäkitalossa

Vantaalaisen nuoren sarjakuvataiteilijan ja taidemaalarin Sari Mannisen ensimmäinen yksityisnäyttely, Metsän ja udun kansaa — maalauksia Myathasta, on avautunut Myyrmäkitalon aulassa (Paalutori 3). Näyttely on auki 05.02.2010 asti, kertoo Vantaan Sanomat.