Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

Solid Mojo pimensi Energia Areenan

Myyrmäen Energia Areenalla starttasi perjantaina 14.5. Solid Mojo -tietokonetapahtuma. Tietokonepelaamisen lisäksi ohjelmassa on musiikki-, video-, kuvankäsittely- ja grafiikkakilpailuja. Tapahtumaa voi seurata suorana Gaming.fi:n sivustolla.

Vihreät: Myyrmäkeen puukeskusta

Länsi-Vantaan Vihreät esittää, että alueen täydennysrakentamisessa rakennusmääräyksiin asetetaan vaatimus puun käyttämisestä, kertoo Vantaan Sanomat. Vihreiden mielestä Myyrmannin laajennuksen rakentaminen puusta nostaisi Myyrmäen statusta.

Pojat murtautuivat R-kioskiin

Kolme poikaa murtautui perjantaina 16.4. kello 23 jälkeen Myyrmannin R-kioskiin anastaen tupakkaa ja juomia. Poliisin tiedote ei kerro, miten pojat olivat päässeet kioskiin kauppakeskuksen ollessa jo suljettu.

Koirakeitaan kurssi Myyrmäessä

Koirakeidas Oy järjestää Kauniisti kaupungilla -kurssin kesäkuussa Myyrmäessä. Ensimmäinen teorialuento pidetään Vantaanpuiston hallilla 30.5. Muut kurssikerrat pidetään Myyrmannin läheisyydessä 6.-20.6. Kurssin hinta on 70 euroa/koira.

“Kusta, paskaa ja oksennusta”

Internetin keskustelupalstoilla keskustellaan Myyrmäen siisteydestä ja viihtyisyydestä. Nimimerkki Keittiönoidan kevätaamu Myyrmäen asemalla on täynnä “kusta, paskaa, oksennusta, röökin stumppeja ja roskaa”.

Myyrmäkeä vahvistetaan aluekeskuksena

Länsi-Vantaan suunnitteluohjelman mukaan Myyrmäkeä vahvistetaan aluekeskuksena. Merkittävimmät kaavoituskohteet ovat Myyrmannin laajennus ja asuntorakentaminen Myyrmäen keskustassa. Uomatien länsipäähän rakennetaan myös uusia asuntoja.

Myyrmäen bussiterminaali maan alle?

Myyrmäen bussiterminaali saatetaan siirtää Paalutorin alle. Nykyisen terminaalin kapasiteetti ei tulevaisuudessa enää riitä. Uudesta bussiterminaalista olisi suora yhteys Myyrmannin kauppakeskukseen.