Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

ParkCom takaisin Myyrmanniin?

KKO:n mukaan ParkCom Oy:llä oli oikeus periä maksua virheellisestä pysäköinnistä kiinteistöyhtiön pihamaalla, kertoo Helsingin Sanomat. Lehden lukija kertoo lopettaneensa parkkisakkojen takia asioinnin Myyrmannissa. “Niinpä taidan taas joutua tekemään”, hän toteaa.

Myyrmäen Postinumeron 100. ystävä

Christina Zühlke on Myyrmäen Postinumeron 100. Facebook-ystävä. Christina on asunut Vantaan Vapaalassa vuodesta 1965 ja seurannut Myyrmäen kehitystä alusta alkaen, hän kertoo haastattelussamme.

“Yksityisautoilu ei aina kalliimpaa”

“Yksityisautoilu ei ole aina kalliimpaa”, kirjoittaa Helsingin Sanomien lukija. “Matka Malmilta Myyrmäkeen kestää julkisia käyttäen tunnin suuntaan. Sama matka omalla autolla kesti noin 10 minuuttia.”

Myyrmäessä köyhiä kohdellaan ihmisinä

Myyrmäessä köyhät saavat ihmisarvoista kohtelua, kirjoittaa nimimerkki Ofelia. “Puheensorina oli vilkasta, hymy herkässä, ja tunnelmassa ei ollut samanlaista alistunutta kärsimystä kuin Hurstilla tai Myllypurossa.”

“Myyrmäki ei olekaan niin pelottava”

“Myyrmäki ei olekaan niin pelottava paikka”, kirjoittaa Aura Lindholm blogissaan. “Ostoskärryt asuintalojen pihalla ehkä enteilee pahaa, mutta rappukäytävissä tuoksuu ihanasti puhtailta pyyhkeiltä ja kuivaushuoneelta.”

“Myyrmäessä tähyilee levotonta porukkaa”

Työttömyys ja syrjäytyneisyys näkyy jo katukuvassa, kirjoittaa Demarin lukija. “Kaivokselassa asuva rollaattorimummo ei uskalla mennä enää Myyrmäkeen ostoksille kävellen, koska siellä tähyilee levotonta porukkaa.”

Mikko Mäkelä: Veturimiehet heiluttaa

Vantaan kaupunginvaltuutettu Mikko Mäkelä joutui keskiviikkona 03.03.2010 monen muun tavoin turvautumaan AKT:n lakon takia työmatkajunailuun. Hän kertoo kokemuksistaan omassa blogissaan.