Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

Rattijuopot liikenteessä vappuna

Vantaalla jäi poliisin haaviin vappuna useita rattijuoppoja. Myyrmäessä poliisi pysäytti 18-vuotiaan skootterilla huristelleen päihtyneen naisen ja 48-vuotiaan kortittoman huumekuskin.

Lakko pysäytti bussit Myyrmäestä

Helsingin Bussiliikenne Oy:n kuljettajien työtaistelu pysäytti bussit Myyrmäestä Helsinkiin torstaina 29.4., kertoo Vantaan Sanomat. Myyrmäestä ja Martinlaaksosta pääsee Helsinkiin vain M-junalla. Työtaistelu päättyy perjantaiaamuna 30.4.

Katupöly heikentää ilmanlaatua

HSY:n mittausten mukaan ilman hiukkaspitoisuudet olivat tiistaina 13.4. korkeita koko seudulla. Ilmanlaatu oli huono Vantaan Tikkurilassa ja Myyrmäessä, Espoon Leppävaarassa ja Niittymaalla sekä Keravalla.

Kortiton rattijuoppo keskellä päivää

Poliisi pysäytti kortittoman rattijuopon iltapäivällä 7.4. Rajatorpantiellä Myyrmäessä. Miehen veren alkoholipitoisuudeksi mitattiin 0,41 mg/l.

“Kusta, paskaa ja oksennusta”

Internetin keskustelupalstoilla keskustellaan Myyrmäen siisteydestä ja viihtyisyydestä. Nimimerkki Keittiönoidan kevätaamu Myyrmäen asemalla on täynnä “kusta, paskaa, oksennusta, röökin stumppeja ja roskaa”.

Myyrmäen ja Louhelan asemille pintaremontti

Myyrmäen, Louhelan ja Martinlaakson juna-asemilla tehdään pintaremontti vuoden 2010 aikana, kertoo Vartti. Perusremontti tehtäneen kuitenkin vasta vuonna 2014. Myyrmäen asemalle suunnitellaan grilliä.

Tour de Metropolia toukokuussa

Metropolia Ammattikorkeakoulun Fillarijengin toinen Tour de Metropolia -pyöräilytapahtuma järjestetään torstaina 27.5. Tapahtuman ideana on kiertää pyöräillen Metropolian eri toimipisteet Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla, mainostaa työmatkapyöräilyä ja pitää hauskaa.