Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

Solid Mojo pimensi Energia Areenan

Myyrmäen Energia Areenalla starttasi perjantaina 14.5. Solid Mojo -tietokonetapahtuma. Tietokonepelaamisen lisäksi ohjelmassa on musiikki-, video-, kuvankäsittely- ja grafiikkakilpailuja. Tapahtumaa voi seurata suorana Gaming.fi:n sivustolla.

Mustin ja Mansikin Myyrmäki

Yhteisöteatteri Jäänsärkijät esittää Myyrmäen taidetalo Toteemissa 13.5. klo 14 koko perheen teatteriesityksen Musti ja Mansikki. Esityksen jälkeen lapset rakentavat yhdessä leikki-Myyrmäen. Toteemissa on Vantaan kaupunkijuhlien aikana taidenäyttely Ihan pihalla.

Gambamusiikkia kaupunkijuhlilla

Suomalainen barokkiorkesteri esittää gambamusiikkia Vantaan kaupunkijuhlien yhteydessä Myyrmäen kirkossa lauantaina 15.05.2010 kello 18:00. Konserttiin on vapaa pääsy.

Vantaan taidemuseo jäänyt varjoon

Myyrmäki ei ole vetovoimainen paikka taidemuseolle, sanoo Myyrmäkitalossa sijaitsevan Vantaan taidemuseon johtaja Leena Hiltula YLElle. Museolla on varaa vain muutamaan tauluhankintaan vuodessa.

Nyt on miesten vuoro!

Myyrmäen Kino Myyrissä esitetään Nyt on miesten vuoro! -elokuvasarja, jossa tarkastellaan miehen sielunelämää. Elokuvat kuuluvat Vantaan matineaelokuvien sarjaan. Liput esityksiin maksavat 6 euroa.

Torijuhla Vantaan päivänä

Myyrmäen Paalutorilla järjestetään Vantaan päivänä 15.5. koko perheen kansanjuhla. Luvassa on monenlaista ohjelmaa Myyrmäen Maalaismarkkinoiden lomassa. Juontajana toimii kaupunginvaltuutettu ja tapakouluttaja Kaarina Suonperä.

Musikaalinen Myrtsimessu

Myyrmäen kirkossa järjestetään musiikkipainotteinen Myrtsimessu sunnuntaina 25.04.2010 kello 17:00. Musiikista vastaa Jari ja Juha Niemelän Klubiorkesteri. Kirkkkosali avataan kello 16:30.