Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

Terveysmessuilla korostettiin yhteisöllisyyttä

Vantaan Terveysmessut on vantaalaisten sosiaali- ja terveysalan järjestöjen vuosittainen yhteinen tapahtuma. Messut pidettiin tänä vuonna Myyrmäen Kilterin koululla lauantaina 09.10.2010.

Luento gnostilaisesta pelastuskäsityksestä

Myyrmäen Kilterin koululla järjestetään Studia Gnostica -luentosarja. Luennoitsijana on teologian maisteri Minna Heimola Helsingin yliopistosta. Sarjan toinen luento on tiistaina 25.5. klo 18:00.

VJS avaa oman tekonurmikentän

Vantaan Jalkapalloseura avaa oman lämmitetyn tekonurmikentän Vantaankoskella syksyllä 2010. Kenttähanketta esitellään tiistaina 27.4. kello 19:00 Kilterin koulun auditoriossa Myyrmäessä.

Kutsu kieltenopettajien tapaamiseen

Vantaan kaupungin kieltenopettajia kutsutaan keskustelemaan suunnitelmista koulujen kieliohjelman uudistamiseksi. Myyrmäen alueen tapaaminen järjestetään Kilterin koulun auditoriossa tiistaina 2.3. klo 13-16.

SORASOD ry järjestää maahanmuuttajaseminaareja

Somali Reconstruction and Social Development ry (SORASOD) järjestää kolme seminaaria Vantaan Myyrmäessä 23.4., 25.6. ja 17.12. Seminaarien tarkoituksena on maahanmuuttajien oman kulttuurin ja suomalaisen yhteiskunnan välisen vuorovaikutuksen kehittäminen.

Erityisopettajia Kilteriin ja Uomarinteelle

Vantaan sivistystoimi hakee erityisopettajia Myyrmäen Kilterin ja Uomarinteen kouluihin vakinaiseen virkaan alkaen 01.08.2010. Kilterin kouluun haetaan yhtä ja Uomarinteen kouluun kahta erityisopettajaa. Hakuaika päättyy 04.02.2010.

Ulkoliikuntapaikkojen vuorot haussa

Vantaan ulkoliikuntapaikkojen vuorojen haku on käynnistynyt. Hakuja on kaksi: kenttien kilpailu- ja otteluvaraukset kesäksi 2010 ja kenttien vakituisten käyttövuorojen hakeminen kaudeksi 2010. Hakuaika päättyy 12.1.2010.