Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

Myyrmäessä liian vähän roskiksia

Suomi24:n keskustelupalstalla lukijat keskustelevat koirien jätöksistä. Nimimerkki Roskiksia toivova valittelee, että Vantaan Myyrmäessä on aivan liian vähän roskiksia koirien ulkoilureittien varrella.

“Kusta, paskaa ja oksennusta”

Internetin keskustelupalstoilla keskustellaan Myyrmäen siisteydestä ja viihtyisyydestä. Nimimerkki Keittiönoidan kevätaamu Myyrmäen asemalla on täynnä “kusta, paskaa, oksennusta, röökin stumppeja ja roskaa”.

“Lentokenttäjuna edellyttää lisäraidetta”

Todellisen lentokenttäjunan rakentaminen edellyttäisi lisäraidetta, kirjoittaa Michael Perukangas: “Jos yksi ja sama juna jatkaa Vantaankoskelta lentoasemalle, nykyisen radan kapasiteetti riittää, mutta todellinen lentokenttäjuna tarvitsee lisäraiteen.”

Yksinelämisestä Myyrmäen kirkon ihmissuhdeillassa

Vantaalla yhden hengen talouksia on 37 prosenttia kaikista kodeista, kertoo Vantaan Lauri. Yksinelävät ry:n puheenjohtaja Raija Eeva puhuu yksinelämisestä Myyrmäen kirkon ihmissuhdeillassa ke 24.3. klo 18:30.

ParkCom takaisin Myyrmanniin?

KKO:n mukaan ParkCom Oy:llä oli oikeus periä maksua virheellisestä pysäköinnistä kiinteistöyhtiön pihamaalla, kertoo Helsingin Sanomat. Lehden lukija kertoo lopettaneensa parkkisakkojen takia asioinnin Myyrmannissa. “Niinpä taidan taas joutua tekemään”, hän toteaa.

Myyrmäkitalon vessat epätasa-arvoisia

Miksi käynti miesten vessassa maksaa Myyrmäkitalossa enemmän kuin naisten, Vantaan Sanomat kysyy. Myyrmäkitalon aulan wc-maksu on 50 senttiä miehiltä, mutta vain 20 senttiä naisilta.

“Yksityisautoilu ei aina kalliimpaa”

“Yksityisautoilu ei ole aina kalliimpaa”, kirjoittaa Helsingin Sanomien lukija. “Matka Malmilta Myyrmäkeen kestää julkisia käyttäen tunnin suuntaan. Sama matka omalla autolla kesti noin 10 minuuttia.”