Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

Vihreät: Myyrmäkeen puukeskusta

Länsi-Vantaan Vihreät esittää, että alueen täydennysrakentamisessa rakennusmääräyksiin asetetaan vaatimus puun käyttämisestä, kertoo Vantaan Sanomat. Vihreiden mielestä Myyrmannin laajennuksen rakentaminen puusta nostaisi Myyrmäen statusta.

Pojat murtautuivat R-kioskiin

Kolme poikaa murtautui perjantaina 16.4. kello 23 jälkeen Myyrmannin R-kioskiin anastaen tupakkaa ja juomia. Poliisin tiedote ei kerro, miten pojat olivat päässeet kioskiin kauppakeskuksen ollessa jo suljettu.

“Kusta, paskaa ja oksennusta”

Internetin keskustelupalstoilla keskustellaan Myyrmäen siisteydestä ja viihtyisyydestä. Nimimerkki Keittiönoidan kevätaamu Myyrmäen asemalla on täynnä “kusta, paskaa, oksennusta, röökin stumppeja ja roskaa”.

Myyrmäkeä vahvistetaan aluekeskuksena

Länsi-Vantaan suunnitteluohjelman mukaan Myyrmäkeä vahvistetaan aluekeskuksena. Merkittävimmät kaavoituskohteet ovat Myyrmannin laajennus ja asuntorakentaminen Myyrmäen keskustassa. Uomatien länsipäähän rakennetaan myös uusia asuntoja.

Myyrmäen bussiterminaali maan alle?

Myyrmäen bussiterminaali saatetaan siirtää Paalutorin alle. Nykyisen terminaalin kapasiteetti ei tulevaisuudessa enää riitä. Uudesta bussiterminaalista olisi suora yhteys Myyrmannin kauppakeskukseen.

Myyrmannin remontti valmis syksyllä

Myyrmäessä sijaitsevan kauppakeskus Myyrmannin remontti valmistunee elo-syyskuussa 2010. Kauppakeskus keskittyy entistä enemmän muotiin ja vapaa-aikaan. Myyrmannin kävijämäärät ovat kasvaneet vuoden alussa.

Lapsibaletti sulautuu Tanssiopistoon

Vantaan Lapsibaletti sulautetaan Vantaan Tanssiopistoon kuluvan vuoden heinäkuun lopulla, kertoo Vantaan Sanomat. Lapsibaletilla on noin 140 oppilasta. Studio Tamarin Louhelassa jatkaa Tanssiopiston opetuspisteenä.