Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

Kirjastossa ohjelmaa Vantaa-viikolla

Myyrmäen kirjastossa järjestetään Vantaa-viikolla 10.-15.5. monenlaista ohjelmaa. Maanantaina esittäytyy Sähköinen Vantaa. Tiistaina aluearkkitehti Timo Kallaluoto hahmottelee huomispäivän Länsi-Vantaata. Lauantaina järjestetään nuorten tietokonepeliturnaus.

Musiikkiluokkien Tuki avaa verkkosivut

Myyrmäen Musiikkiluokkien Tuki ry rakentaa omaa verkkosivustoa. Vuonna 1981 rekisteröidyn yhdistyksen puheenjohtaja on vuonna 1974 perustetun lauluyhtye Köyhien Ritarien jäsen Sampo Suihko.

Ilmaisia näköislehtiä Myyrmäen kirjastossa

Yli kahdessa sadassa Suomen kirjastossa voi nyt lukea noin 80 eri näköislehteä ilmaiseksi LM Tietopalveluiden tuottaman ePress-palvelun kautta. Sähköinen sanomalehtipalvelu on käytettävissä kaikissa HelMet-kirjastoissa, mukaan lukien Myyrmäen kirjastossa.

Tietotekniikkaa Myyrmäessä

Myyrmäen kirjastossa maksuttomia tietokoneen ja internetin johdantokursseja tammi- ja helmikuussa 2010. Ilmoittautumiset 14.12. alkaen puh. (09) 8393 55554 tai kirjastossa (Paalutori 3).

Laajakaistayhteydet Myyrmäessä kuntoon

TeliaSonera rakentaa suurimmissa kaupungeissa valokuituyhteyksiä ja nopeat yhteydet mahdollistavia kiinteistöjen sisäverkkoja, It-viikko kertoo. Nimimerkki Jokke Laamanen ei kuitenkaan usko teleyhtiöiden kykyyn tarjota luvattua 100 mbps:n laajakaistayhteyttä Myyrmäessä.

Myyrmäkeläistä huijattiin nettihuutokaupassa

Myyrmäessä asuva henkilö oli tehnyt kauppaa Huuto.net:ssä Playstation 3 -pelikonsolista. Hän oli maksanut myyjän ilmoittamalle tilille koko kauppasumman 225 euroa, mutta ei ole saanut tuotetta.

Elisa Viihde: “24M luvattu ja saan vain puolet”

Elisa mainostaa uutta Elisa Viihde -palveluaan 24M:n yhteytenä, mutta asiakas saa nopeudesta usein vain puolet, jos sitäkään. Nimimerkki Kestosippi kertoo palvelun nopeuden olevan hänellä n. 7,5 Mbps. Hitaus johtuu pitkästä (4 km) matkasta Myyrmäen keskustasta Elisan DSL-keskukseen.