Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

Tee drive-in veroilmoitus

Verotoimisto kokeilee drive-in-palvelua, jossa veroilmoituksen voi palauttaa auton ikkunasta. Ensimmäinen kokeilu järjestetään Vantaan Myyrmäen verotoimistossa tiistaina 11.05.2010 virka-aikana.

Nuoriso uhitteli illalla Myyrmäessä

Nuoriso uhitteli maanantaina 29.3. n. klo 20 Myyrmäen asemalla, kertoo Ilta-Sanomat. Nuorisojoukko siirtyi myöhemmin Malminkartanoon ja Kannelmäkeen. Riidan syyksi väitettiin, että “joku olisi moittinut jonkun äitiä”.

Myyrmannin Alko suurimpien joukossa

Alkon myynniltään suurin myymälä vuonna 2009 oli kauppakeskus Sellossa Espoossa, kertoo Ilta-Sanomat. Myyrmannin Alko oli seitsemänneksi suurin; myymälän yhdentoista kuun liikevaihto oli 8,30 milj. euroa.

Myyrmäen bensa-asemat eivät halvimpia

Myyrmäen bensa-asemat eivät olleet Suomen 50 halvimman joukossa vuonna 2009 Polttoaine.netin vertailussa, kertoo Ilta-Sanomat. Pääkaupunkiseudun halvin bensa oli Metsolan Nesteellä ja halvin diesel Malminkartanon Nesteellä. Myyrmäen bensa-asemat eivät yltäneet vertailuun.

Saalistava haukka ja repullinen sekalaista

Paikallislehtien myyrmäkeläiset lukijat ovat lähettäneet kuvia saalistavasta haukasta ja “repullisesta sekalaista”. Ilta-Sanomien lukijakuvassa haukka oli saalistanut fasaanin aamupalaksi, kun taas Vartin lukijakuvassa näkyy repullinen pitkin maata heitettyä tavaraa kävelytiellä.

Vantaa aloitti terveiden lasten rokotukset

Vantaa aloitti tänään terveiden leikki-ikäisten lasten sikainfluenssarokotukset. Alle kouluikäiset lapset voivat hakeutua rokotettavaksi tiistaina ja keskiviikkona kello 8-18 Myyrmäen, Martinlaakson, Kartanonkosken, Tikkurilan, Koivukylän, Mikkolan ja Hakunilan neuvoloihin.