Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

Kirjastossa ohjelmaa Vantaa-viikolla

Myyrmäen kirjastossa järjestetään Vantaa-viikolla 10.-15.5. monenlaista ohjelmaa. Maanantaina esittäytyy Sähköinen Vantaa. Tiistaina aluearkkitehti Timo Kallaluoto hahmottelee huomispäivän Länsi-Vantaata. Lauantaina järjestetään nuorten tietokonepeliturnaus.

Louhelan vanha ostoskeskus puretaan

Vantaan kaupunki aikoo purkaa Louhelan vanhan ostoskeskuksen, kertoo Helsingin Sanomat. Suunnitelman mukaan tilalle tulisi uusi ostoskeskus ja kerrostalo. Rakennuksessa sijaitsee nyt Siwa, ravintola, kampaamo ja kiinteistönvälitystoimisto.

Juha Leiviskälle Rakentamisen Ruusu

Arkkitehti Juha Leiviskä on saanut Helsingin rakennuslautakunnan vuosittaisen Rakentamisen Ruusu -palkinnon, kertoo YLE Helsinki. Leiviskän päätöitä pääkaupunkiseudulla ovat Myyrmäen kirkko ja Saksan suurlähetystön rakennus Kulosaaressa.

Kilterinmäelle pronssia Väri09-kilpailussa

Kilterinmäki Vantaan Myyrmäessä on vastavalmistunut, VVO:n rakennuttama asuinalue. Kilterinkaari 2:n ja Kilterinaukio 4:n kokonaisuus sai Väri09-kilpailussa jaetun kolmannen palkinnon yhdessä Kilterinrinne 4:n kanssa. Kilpailun tulokset julkistettiin 07.10.2009.

“Lauloin Myyrmäen kirkossa tänään”

Vantaalla opiskeleva japanilainen Hiroyuki kertoo käyneensä laulamassa Myyrmäen kirkossa. “Kirkko on tosi kaunis. Sisäpuolella on kaikki valkoista. Auringon valo tulee katon ylärajasta. Se on myös kaunista”, hän kirjoittaa.

Myyrmäen kartta kuvina

Myyrmäessä kymmenisen vuotta asunut Kari Luukkanen on kuvannut kotipitäjäänsä yhden päivän aikana ja tehnyt kuvista karttasivuston. Kuvat on otettu talvisena pakkaspäivänä 16.12.2009. Myyrmäkeä tuskin on kukaan aiemmin järjestämällisesti tässä muodossa kuvannut.

Insinöörineuvos Pertti Voutilainen kuollut

Imatran Voiman hallituksen jäsen ja teknillinen johtaja, diplomi-insinööri Pertti Voutilainen kuoli pitkään sairastettuaan 3.11. Voutilaisen viimeinen suuri projekti oli IVOn uuden pääkonttorin suunnitteleminen Myyrmäkeen yhdessä arkkitehtiprofessori Erik Kråkströmin kanssa.