Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

Myyrmäkeen toivotaan ulkoilmakahvilaa

Myyrmäen aluetoimikunta teki vuodenvaihteessa yhdistyskyselyn alueen viihtyvyyden ja toimivuuden parantamiseksi. Vastauksissa toivottiin mm. ulkoilmakahvilaa Myyrmäen keskustaan sekä Kuohupuiston kunnostamista. Aluetoimikunta avaa asukkaille palautepostilaatikoita.

Myyrmäkeä vahvistetaan aluekeskuksena

Länsi-Vantaan suunnitteluohjelman mukaan Myyrmäkeä vahvistetaan aluekeskuksena. Merkittävimmät kaavoituskohteet ovat Myyrmannin laajennus ja asuntorakentaminen Myyrmäen keskustassa. Uomatien länsipäähän rakennetaan myös uusia asuntoja.

Paalutorin Maalaismarkkinoille esiintymislava

Myyrmäen Maalaismarkkinoiden yhteydessä 15.5. pidettävien kaupunkijuhlien yhteydessä järjestetään Paalutorille pystytettävällä esiintymislavalla ohjelmaa. Lavalla esiintyvät Martinlaakson ja Vaskivuoren lukion oppilaat, lastenmusiikin orkesteri Siina & Taikaradio ja lauluyhtye Suora Lähetys.

Liikennevalot valvottavat, parkkitalo käymälänä

Myyrmäen aluetoimikunnan jäsenen Pekka Kaukosen mukaan Rajatorpantien ja Raappavuorentien risteyksen liikennevalot häiritsevät lähitalojen asukkaita. Jönsaksentien ja Vaskivuorentien kulmassa sijaitsevan parkkitalon porraskäytävä taas on Kaukosen mielestä kuin “yleinen käymälä”.

Myyrmäen suuralueen turvallisuusilta

Myyrmäen suuralueen turvallisuustyöryhmä järjesti Länsi-Vantaan turvallisuusillan 16.03.2010 Kauppaoppilaitos Mercuriassa. Häiriökäyttäytyminen alueella on tilastojen mukaan lisääntynyt.

Myyrmäen Postinumeron 100. ystävä

Christina Zühlke on Myyrmäen Postinumeron 100. Facebook-ystävä. Christina on asunut Vantaan Vapaalassa vuodesta 1965 ja seurannut Myyrmäen kehitystä alusta alkaen, hän kertoo haastattelussamme.

Impro 2010 -festivaali näkyy Myyrmäessä

Tikkurilan Teatteri ry:n impro 2010 -teatterifestivaali laajenee Länsi-Vantaalle: Myyrmäen ravintola Red Onionissa järjestetään 14.5. klubi-ilta, jossa esiintyy turkulainen 4Ruuhka. Klubille on vapaa pääsy.