Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

Vantaan laulavat lapset 2010

Vantaan laulavat lapset -laulutapahtuma järjestetään nyt jo yhdeksännen kerran, kertoo Vantaan Sanomat. Ensimmäinen konsertti järjestetään 31.01.2010 kello 12:00 Taidetalo Pessissä Tikkurilassa ja toinen 07.02.2010 kello 12:00 Taidetalo Toteemissa Myyrmäessä.

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille vantaalaisille 4–12-vuotiaille lapsille. Tapahtumaan voivat osallistua laulunlahjoiltaan monentasoiset lapset, koska kyseessä ei ole kilpailu. Tarkoituksena on laulaa puhtaasta laulamisen ilosta. Lapset saavat esiintymiskokemusta ja ohjausta.

Kaikki lapset voivat osallistua tapahtumaan omalla äidinkielellään. Kaikille laulajille on pianosäestys, mutta oman säestäjän käyttö on myös sallittu. Esiintyjät saavat myöhemmin kirjallista palautetta. Lapsista kootaan laulajia Martinuksessa 28.03.2010 pidettävään Lasten Laulugaalaan.

Ilmoittautumisaika päättyy 15.01.2010. Ilmoittautumiskaavakkeita on saatavissa kirjastoista sekä tulostettavissa Vantaan kaupungin internetsivuilta Lastenkulttuuri-osiosta. Ilmoittautumiskaavakkeet tulee toimittaa jompaan kumpaan edellä mainituista taidetaloista.

http://www.vantaansanomat.fi/Kulttuuri/Kulttuuriuutiset/Laulaako-lapsesi-suihkussa

Luokka: Kulttuuri, Uutiset, Varia

Aihe: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Tulosta Tulosta

Kommentoi

 

Spam Protection by WP-SpamFree