Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

Vandabarn sjunger på Totemet

Vanda stads kulturservice arrangerar en sångevenemang öppet för alla 4-12 -åringar. Evenemanget genomförs i form av två sångdagar i Barnens kulturhus, dit alla intresserade kan anmäla sig.

Vandabarn sjunger söndagen den 31 januari på Barnens kulturhus Pessi i Dickursby (Stationsvägen 7) och söndagen den 7 februari på Barnens kulturhus Totem i Myrbacka (Myrbackavägen 6).

Ingen gallring, ingen tävling, men erfarenhet av att uppträda; handledning och sång bara för att det är så roligt att sjunga! Deltagaravgiften som är 10 euro betalas i samband med evenemanget.

En expertgrupp lyssnar på framförandena och ger efteråt skriftlig respons åt envar. Deltagarna önskas välja en sång från barnvärlden och sjunga på sitt modersmål. Alla Vandabarn, från alla språkgrupper, kan delta.

Bland deltagarna utses barnen som ställer upp på den stora barnkonserten söndagen den 28 mars kl. 15:00 i Konserthuset Martinus i Mårtensdal. Anmälningsblanketter finns att få på biblioteken och Totem och Pessi.

De skriftliga anmälningarna bör sändas in senast den 15 januari 2010 till Barnens kulturhus Pessi, Stationsvägen 7, 01300 VANDA eller Barnens kulturhus Totem, Myrbackavägen 6, 01600 VANDA.

Mera info: Annukka Stenius, Barnens kulturhus Pessi (040 524 1403 eller annukka.stenius@nullvantaa.fi).

Luokka: Kulttuuri, Uutiset

Aihe: , , , , , , , , , , , , , , ,

Tulosta Tulosta

Kommentoi

 

Spam Protection by WP-SpamFree