Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

RuokaApu on vuoden helmi

Vihreiden kaupunginvaltuutettu Terhi Niinimäki kirjoittaa käynnistään Vantaan RuokaAvussa Myyrmäessä. Vierailun jälkeen hän on herätellyt muita valtuutettuja ja lautakuntaedustajia tukemaan RuokaApu yhdistyksen toimintaa. Yhdistys toimii toistaiseksi Myyrmäen vanhalla terveysasemalla.

Vierailu oli sydäntäsykähdyttävin tämän vuoden aikana. En ole missään tavannut niin paljon avoimia, lämpimiä ja ystävällisiä ihmisiä, jotka kohtaavat jokaisen ihmisen samanarvoisena riippumatta tämän taustasta, elämäntilanteesta tai ulkomuodosta.

Myyrmäessä käy joka viikko hakemassa ruokaa noin 350-450 ihmistä ja Koivukylässä noin 350. Jonot ovat kasvaneet viimeisen vuoden aikana; joukkoon on tullut erityisesti opiskelijoita ja nuoria lapsiperheitä. […] On paljon ihmisiä, jotka pysyvät kenties hengissä vain RuokaAvun ansiosta.

Oli koskettavaa kuulla, että paikan työntekijät olivat kiitollisia, kun paikalle vaivautui valtuutettu. […] Vierailu antoi minulle uskoa siihen, että maailmassa on sittenkin ihania, välittäviä ihmisiä, jotka ovat valmiita auttamaan heikompia. […] Nämä ihmiset jos jotkut ansaitsevat apua ja tunnustusta.

http://www.vihreatehdokkaat.fi/terhi.niinimaki/?p=107

Luokka: Politiikka, Uutiset

Aihe: , , , , , , , , , ,

Tulosta Tulosta

Kommentoi

 

Spam Protection by WP-SpamFree