Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

Pelastetaan Vantaan terveysasemat

Vantaalla 18.11.2009 perustettu kansanliike terveysasemien puolesta on reaktio kaupungin suunnitelmalle keskittää nykyiset terveysasemat kolmeen suureen yksikköön Tikkurilassa, Myyrmäessä ja Koivukylässä tai Korsossa. Muut asemat oli tarkoitus lakkauttaa.

Tätä tarjottiin valtuustoryhmille aluksi Vantaa-sopimuksessa. Vasemmisto sai korvattua lakkauttamisen kevyen palvelun terveysasemiksi. Vielä ei ole tiedossa, mitä se tarkoittaisi, kirjoittaa Vantaan Vasemmistoliiton varapuheenjohtaja Teemu Hiilinen.

Adressi antaa äänen niille vantaalaisille, joiden mielestä perusterveyspalvelut ovat lähipalveluja. Nykyisten terveysasemien toimintaa ei saa supistaa, vaan niiden toimintaa on parannettava. Perusterveyspalvelujen keskittämisen kannattajia saa etsiä kuin neulaa heinäsuovasta.

Adressin voi allekirjoittaa tällä hetkellä 59 paikassa Vantaalla. Apteekit, kirjastot, terveysasemat ja ravintolat ovat ottaneet adressin asiakkaidensa allekirjoitettavaksi. Allekirjoituksia on kertynyt jo 6 000. Nimiä kerätään myös kaduilla, järjestöissä ja internetissä.

http://www.teemuhiilinen.info/2009/12/23/pelastetaan-vantaan-terveysasemat/

Luokka: Palvelut, Politiikka, Terveys, Uutiset

Aihe: , , , , , , , , , , , , , ,

Tulosta Tulosta

Kommentoi

 

Spam Protection by WP-SpamFree