Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

Onko Myyrmäen asemalla tilaa takseille?

WSP Finland Oy:n tekemässä liikenneselvityksessä esitetään Myyrmäen taksiterminaalin siirtämistä Punamultapolulle. Nykyisen taksiaseman tilalle rakennettaisiin uusi bussilaituri.

Ajoyhteys taksiasemalle olisi selvityksen mukaan joko terminaalin jalankulkualueen yli tai Punamultakujan kautta. Ajoyhteydestä päätettäisiin tarkemmin myöhemmin suunnitteluvaiheessa.

Liikenneselvitystyöryhmä koki ajoyhteyden bussiterminaalin kautta jalankulkureitin läpi liikenneturvattomaksi. Jos ajoyhteys olisi terminaalin kautta, muun liikenteen pääsy Punamultapolulta terminaaliin estettäisiin.

Vantaan Taksin edustajan mielestä liikennöinti taksiasemalle Punamultakujan kautta ei onnistu. Punamultakujan ongelma on, että se ruuhkautuu Myyrmannin pysäköintilaitoksen sisäänkäynnin vuoksi.

Kaupungininsinööri esittää, että ajoyhteys hoidetaan terminaalialueen kautta. Taksiaseman liikennöinti ei kuitenkaan saa vaarantaa sillan alla sijaitsevan jalankulku- ja polkupyörätien liikenneturvallisuutta.

Vantaan kuntatekniikan ja joukkoliikenneasioiden jaosto (KUJA) käsittelee liikenneselvitystä kokouksessaan tiistaina 16.03.2010.

Lähde: Vantaan kaupunki, 16.03.2010

Luokka: Liikenne, Uutiset

Aihe: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Tulosta Tulosta

Kommentoi

 

Spam Protection by WP-SpamFree