Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

Nuoret työhön ja kouluun!

Uudenmaan työ- ja elinkeinokeskus on alustavasti hyväksynyt Vantaan kaupungin hakemuksen Nuoret työhön ja kouluun -hankkeen toteuttamiseksi. Euroopan sosiaalirahaston (ESR) tukema hanke toteutetaan yhdessä TE-keskuksen kanssa ajalla 01.03.2010-28.02.2013.

ESR-rahoitteisessa hankkeessa palvellaan nuoria yhden luukun periaatteella. Hankkeen tavoitteena on luoda kaupungin, TE-toimiston, yritysten ja muiden toimijoiden kanssa “yhteinen toimintamalli, joka karsii päällekkäisyyksiä ja tehostaa resurssien käyttämistä”.

Hanke sijoittuu nykyisiin Myyrmäen TE-toimiston tiloihin, jonne Vantaan TE-toimisto keskittää kaikki alle 25-vuotiaille tarkoitetut palvelunsa. Yli 25-vuotiaille tarkoitetut palvelut keskitetään Tikkurilaan kun Vantaa järjestää TE-toimiston palveluja uudelleen.

Vantaan vapaa-ajan ja asukaspalveluiden lautakunta (VAPAS) esitti 08.02.2010 kaupungin tilakeskukselle, että Nuoret työhön ja kouluun -hankkeelle vuokrataan tilat Nuorisolomat ry:n omistamasta Kiinteistö Oy Myyrinmarjasta (Vaskivuorentie 25).

Lähde: Vantaan kaupunki, 08.02.2010

Luokka: Palvelut, Talous, Uutiset

Aihe: , , , , , , , , , , , , , , ,

Tulosta Tulosta

Kommentoi

 

Spam Protection by WP-SpamFree