Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

Myyrmannin Tarjoustalo liian ahdas

“Toivottavasti Tarjoustalo vuokraa Myyrmannin laajennuksesta uudet toimitilat, koska nykyinen liike on aivan liian ahdas,” kirjoittaa nimimerkki “ex-asiakas” Vantaan Sanomien keskustelupalstalla. Lukijan mielestä tavaraa on ahdettu liikaa pieniin tiloihin ja asiakkailla on vaikeuksia liikkua varsinkin ruuhka-aikana liikkeessä.

Nimimerkki “Jaloilla äänestystä” on samaa mieltä: “Myyrmannin Tarjoustalossa on myös hyllyt aina sekaisin, hinnat väärin ja eri hinnat hyllyn reunassa ja kassalla.” Lukija lupaa olla käymättä näin huonosti johdetussa liikkeessä enää. “Samat rojut löytyvät kyllä muistakin liikkeistä, ja helpommin,” hän kirjoittaa.

http://www.vantaansanomat.fi/Yhteiso/Keskustelupalstat/Paikalliskeskustelu/Lansi-Vantaa/Myyrmannin-Tarjoustalo/

Luokka: Talous, Uutiset, Varia

Aihe: , , , , , , , , , , , , ,

Tulosta Tulosta

1 kommentti

  1. Tarjoustalon asiakas kirjoitti:

    Olen samaa mieltä, että Tarjoustalossa on aika ahdasta, mutta kun on tehnyt ostoksia monta vuotta, on tottunut liikkeen ahtauteen. Sitä paitsi hyllypaikat on tullut tutuksi, niin löytää heti tarvittavansa.

    Toinen asia on Myyrmannin Citymarket, jonka uusi hyllyjärjestys häiritsee suunnattomasti, eikä löydy myyjiä, jolta voisi kysäistä kaipaamansa tuotteen sijannista. Siksi käyn mielelläni ruokaostoksilla muualla.

Kommentoi

 

Spam Protection by WP-SpamFree