Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

“Myyrmäki vandaaleja täynnä”

Mille alueelle ei kannata muuttaa Helsingissä tai Vantaalla, kysyy nimetön lukija Vauva-lehden keskustelupalstalla. Lukijavastauksissa Myyrmäki mainitaan useamman kerran. Yhden mielestä suurin osa Koivukylää, Hakunila, Tikkurila ja Myyrmäki ovat huonoimpia alueita Vantaalla; toisen mielestä niin Malminkartano kuin Myyrmäki ovat “vandaaleja täynnä”.

Vantaalla kannattaa muuttaa vain Länsi-Vantaalle, sanoo eräs lukija. Tosin asunnotkin ovat siellä huomattavasti kalliimpia, hän muistuttaa. Toisen mielestä Myyrmäki on taas huomattavasti levottomampi kuin Tikkurila. Eräs Itä-vantaalainen yhdistää Martinlaakson lentomelun Myyrmäkeenkin. Toinen vantaalainen mainitsee Myyrmäen yhtenä Vantaan “kamalimmista paikoista”.

Tikkurila ja Myyrmäki ovat Vantaan kalleimmat alueet, joten niiden välinen vastakkainasettelu on turhaa, summaa eräs lukija. “Molemmissa on samat hyvät puolet: erinomaiset kulkuyhteydet, paljon ostoskeskuksia, urheilumahdollisuuksia ja muita palveluita. Molemmissa on myös samat huonot puolet: keskeinen sijainti aiheuttaa myös häiriöongelmia.”

http://www.vauva.fi/keskustelut/alue/2/viestiketju/1041515/mille_alueelle_ei_ikina_kannata_muuttaa_helsingiss/sivu/1

Luokka: Palvelut, Turvallisuus, Uutiset, Varia

Aihe: , , , , , , , , , , , , , ,

Tulosta Tulosta

Kommentoi

 

Spam Protection by WP-SpamFree