Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

Myyrmäen työvoimatoimistossa säpinää

Suomessa oli työttömiä Tilastokeskuksen mukaan vuoden 2009 joulukuussa 206 000, Helsingin Sanomat uutisoi. Lehden keskustelupalstalla nimimerkki Tapsa arvioi tammikuun luvun olevan taas suurempi:

Kävin Myyrmäen työvoimatoimistossa: kauhea säpinä, aula täynnä hämmentyneitä miehiä. Kun tuli minun vuoroni asioida, virkailija tiesi kertoa, että vuodenvaihteen jälkeen on tullut ihan hurjasti uusia työttömiä.

Samaan aikaan Vantaa suunnittelee Myyrmäen ja Tikkurilan TE-toimistojen yhdistämistä. Nimimerkki Tuottavuusohjelma ihmettelee kaupungin verkkosivustolla, miksi Myyrmäen TE-toimisto lopetetaan:

Miten työllisyys paranee sillä, että työnhakupaikkoja karsitaan? Halutaanko lisää syrjäytyneitä ja mielenterveyspalvelujen käyttäjiä?

http://www.hs.fi/keskustelu/post!reply.jspa?messageID=4418270

Luokka: Palvelut, Talous, Uutiset

Aihe: , , , , , , , , , , , , , , ,

Tulosta Tulosta

2 kommenttia

 1. 01600.fi kirjoitti:

  Myyrmäen TE-keskus lopetetaan 1. huhtikuuta?

  Mitä järkeä on lopettaa TE-keskuksia tässä työllisyystilanteessa? Työttömyys pahenee edelleen. Työnhakukeskus, jossa on työnhakijan käytössä internet, puhelin, kopiokone ja faksi on ehdottoman tärkeä työnhaun kannalta.

  http://keskustelu.suomi24.fi/node/8781225

 2. 01600.fi kirjoitti:

  Miten voidaan perustella työvoimatoimiston lakkauttamista aikana, jolloin työttömiä tulee päivittäin lisää, kysyy nimimerkki “Työnhaluinen työtön” Iltalehden keskustelufoorumilla:

  Vantaalla on kaksi työvoimatoimistoa, jotka molemmat ovat todella ruuhkaisia. Nyt Länsi-Vantaan työvoimatoimisto Myyrmäessä lakkautetaan huhtikuun alusta alkaen, ja kaikki länsi-vantaalaisetkin työttömät joutuvat asioimaan Tikkurilan jo ennestään ruuhkaisessa toimistossa.

  Tämä tulee hankaloittamaan monen työnhakua, koska kaikilla ei ole tietokoneita ja nettiyhteyksiä kotonaan. Matka työnhakukeskukseen tietokoneen ääreen tulee maksamaan 5 euroa/käynti; tämä varmasti harventaa koneella käyntejä. Miksi työnhakua halutaan hankaloittaa entisestään?

  http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?p=2925304

Kommentoi

 

Spam Protection by WP-SpamFree