Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

Myyrmäen liikenneselvitys uudelleen valmisteltavaksi

Vantaan kuntatekniikan ja joukkoliikenneasioiden jaosto (KUJA) palautti kokouksessaan tiistaina 19.01.2010 uudelleen valmisteltavaksi Myyrmäen alueen bussien kääntöpaikkojen liikenneselvityksen ja Jokeri 2 -linjan vaatimat toimenpiteet Myyrmäen alueella. Jaosto haluaa selvitettäväksi taksiaseman sijoitusvaihtoehtoja sekä hankkeen tarkemman kustannusarvion.

Kaupungininsinöörin esityksessä Myyrmäen taksiterminaalin tilalle rakennettaisiin uusi bussilaituri. Taksiasema siirrettäisiin Punamultapolulle. Jönsaksentien länsipuolella olevaa pysäkkiä pidennettäisiin ja itäpuolelle rakennettaisiin uusi pysäkki. Jokeri 2:n kääntöpaikka ja viisi pikapysäköintipaikkaa tulisivat Raappavuorentien eteläpäähän.

Lähde: Vantaan kaupunki, 19.01.2010

Luokka: Liikenne, Politiikka, Uutiset

Aihe: , , , , , , , , , , , , , , ,

Tulosta Tulosta

1 kommentti

 1. 01600.fi kirjoitti:

  Myyrmäen bussiasemalle lisää pysäkkejä

  Myyrmäen linja-autoasemaa laajennetaan ja sinne rakennetaan lisää pysäkkejä, kertoo Vartti. Lisätilaa tarvitaan kun liityntäliikenne kasvaa ja Jokeri 2 -linja avataan. Suurimmillaan linja-autoliikenne Myyrmäessä on muutaman vuoden kuluttua.

  Jönsaksentien itäpuolelle rakennetaan syvennys kahdelle pysäkille ja kolmelle linja-autolle. Länsipuolen pysäkkiä pidennetään myös kahdelle pysäkille ja kolmelle bussille. Rakentaminen alkanee vuoden 2010 lopulla, kertoo Vantaan katupäällikkö Henry Westlin.

  Myyrmäen aseman taksiterminaali joudutaan siirtämään. Uudeksi paikaksi on ehdotettu Punamultapolkua. Jokeri 2 -linjan kääntöpaikka ja viisi pikapysäkkiä aiotaan rakentaa Metropolian viereen. Päätepysäkille tulee myös kuljettajien taukotila.

  Lähde: Vartti, 07.02.2010

Kommentoi

 

Spam Protection by WP-SpamFree