Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

Myyrmäen ja Louhelan asemat kunnostetaan

Vantaa aloittaa syksyllä Myyrmäen, Louhelan ja Martinlaakson juna-asemien kunnostuksen, kertoo kaupungin tilakeskuksen hankesuunnittelupäällikkö Jukka Hagelberg Vantaan Sanomille. Korjaus- ja parannustyöt alkavat Myyrmäestä ja kestävät asemaa kohti arviolta useamman kuukauden.

Ensimmäisessä vaiheessa on tarkoitus tehdä pienimuotoisempia korjauksia parantamalla asemien hissejä, ulko-ovia, alakattoa ja opasteita. Lisäksi tarkoitus on maalata sisäseiniä sekä uusia asemien valaistusta ja valvontakameroita, Hagelberg kertoo.

Suurempien muutos- ja korjaustöiden aikataulusta päättää myöhemmin Ratahallintokeskus. Lopullinen takaraja rakennustöille on vuosi 2014, jolloin uusi kehärata otetaan käyttöön. Myyrmäessä ja Martinlaaksossa on havaittu vesivahinkoja betonirakenteissa, joiden päällä raiteet kulkevat.

Juna-asemien korjaussuunnitelma sisältää myös laiturialueiden, sadevesijärjestelmien ja asemien ulkoseinien kunnostamisen. Asemille on myös tarkoitus rakentaa tuulisuojia, Hagelberg kertoo. Suunnitelmista kertoi aiemmin SDP:n kaupunginvaltuutettu Eva Maria Loikkanen.

http://www.vantaansanomat.fi/Uutiset/Jutut/Paauutiset/Martinlaakson-juna-aseman-rappio-jatkuu-pitkaan

Luokka: Liikenne, Palvelut, Uutiset

Aihe: , , , , , , , , , , , ,

Tulosta Tulosta

1 kommentti

  1. 01600.fi kirjoitti:

    Pitäisikö Vantaan juna-asemat kunnostaa, kysytään Vantaan Sanomien Päivän Puheenaiheessa. Ovatko Vantaan juna-asemat epäsiistejä? Pitäisikö epäsiistit juna-asemat kunnostaa? Ota kantaa ja kommentoi!

    http://www.vantaansanomat.fi/Uutiset/Paivan-Puheenaihe/Pitaisiko-Vantaan-juna-asemat-kunnostaa

Kommentoi

 

Spam Protection by WP-SpamFree