Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

Myyrmäen aseman remontti alkaa syksyllä

Vantaan juna-asemat sekä idässä että lännessä kaipaavat vähintään ylläpitoa, toiset perusteellisempaakin kunnostamista, kirjoittaa SDP:n kaupunginvaltuutettu Eva Maria Loikkanen blogissaan.

Myyrmäen asema taitaisi kaivata melkoista remonttia, samoin Martinlaakson ja Louhelan asemat. Kysyin kaupungin tilakeskukselta, onko suunnitelmissa asemien korjauksia, ja näin vastasi kiinteistöjohtaja Vantaan tilakeskuksen toimialalta, kiinteistöjohdon tulosalueelta:

“Asemien perusparantaminen vuosina 2010-2014 on suunnitelmissa. Rakentaminen alkanee Myyrmäen asemasta tämän vuoden syksyllä. Perusteellisempi korjaus voidaan tehdä vasta sen jälkeen, kun Ratahallintokeskus on uusinut asemasiltojen kannet. Suunnittelu on käynnissä.”

http://evamarialoikkanen.ehdolla.fi/blogi/2010/01/16/26

Luokka: Liikenne, Palvelut, Politiikka, Uutiset

Aihe: , , , , , , , , , , , , , , ,

Tulosta Tulosta

1 kommentti

  1. 01600.fi kirjoitti:

    Länsi-Vantaan rähjäiset asemat odottavat korjausta

    Myyrmäen ja Louhelan asemat piti alun perin korjata ensi vuoteen mennessä, jolloin radalla oli tarkoitus siirtyä liityntäliikenteeseen. Nyt molemmat suunnitelmat ovat viivästyneet, sillä itse ratakin pitää korjata, kirjoitti Vantaan Sanomat 12.04.2009.

    Ratahallintokeskuksen suunnitteluyksikön päällikkö Harri Yli-Villamo kertoo, että radan peruskorjausta on kaavailtu vuosille 2011–2012. Vantaan tilakeskuksen hankesuunnittelupäällikön Jukka Hagelbergin mukaan asemat saadaan kuntoon viimeistään vuoteen 2014 mennessä, jolloin uusi kehärata valmistuu.

    http://www.vantaansanomat.fi/Uutiset/Jutut/Paauutiset/Lansi-Vantaan-rahjaiset-asemat-odottavat-korjausta

Kommentoi

 

Spam Protection by WP-SpamFree