Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

Myyrmäen aluetoimikunnan toimintakertomus 2009

Vantaan kaupungin Myyrmäen aluetoimikunta kokoontui vuoden 2009 aikana kuusi kertaa. Kokoukset pidettiin Martinlaakson ja Myyrmäen sosiaali- ja terveysasemilla, Kilterin ja Pähkinärinteen kouluilla sekä Myyringin toimintatuvassa.

Aluetoimikunnalle esiteltiin alueen ajankohtaisia kaava-asioita sekä rakennushankkeita. Aluetoimikunta otti kantaa ja huomautti asemakaavamuutoksien osallistumis- ja arviointisuunnitelmien lähtökohdista ja tavoitteista mm. Myyrmäessä.

Aluetoimikunta pyysi tilakeskukselta selvityksen M-radan asemien peruskorjauksesta ja korosti hankesuunnitelman loppuunsaattamista. Aluetoimikunta pyysi YTV:ltä selostusta Myyrmäen suuralueen joukkoliikenteestä ja poikittaislinjojen reiteistä.

Aluetoimikunnalle esiteltiin Helsingin, Espoon ja Vantaan yhteinen aluekehittämisprojekti Kuninkaankolmio. Alueeseen kuuluvat Vantaalla Kaivoksela ja Myyrmäki. Aluetoimikunta jalkautui Kuninkaankolmion projektin kanssa Myyrmäen joulumarkkinoille.

Aloitteita Myyrmäen aluetoimikunta käsitteli yhteensä neljä. Aloitteet koskivat mm. matinea-elokuvien päivänäytöksien esittämistä Myyrmäessä sekä jouluvalojen hankkimista Martinlaakson ja Myyrmäen keskusta-alueille.

Aluetoimikunnalla oli vuonna 2009 käytettävissään määrärahaa 48 620 euroa. Asan aluerahasta kohdistettiin opastettujen kaupunkipolkujen järjestämiseen kaupunkijuhlissa ja Martinlaakson ja Myyrmäen 40-vuotisjuhlissa syyskuussa.

Aluetoimikunta käsitteli vuoden aikana 16 järjestöiltä ja muilta yhteisöiltä saapunutta aluerahahakemusta, joihin käytettiin aluerahaa yhteensä 33 072 euroa. Aluerahaa myönnettiin mm. Myyrmäen 40-vuotisjuhliin ja Louhela Jam -rockfestivaaliin.

Myyrmäen ja Martinlaakson aluetoimikuntien yhteishankkeena vuosina 2005-2008 oli Länsi-Vantaan kaupunkipolut -opaskirjaset, jotka julkistettiin kauppakeskus Myyrmannissa 10.02.2009.

Aluetoimikunta osallistui Myyrmäen 40-vuotisjuhliin omalla esittelypöydällään. Myyrmäen juhlia vietettiin 12.09.2009 ja niistä vastasi Myyrmäki-Seura ry.

Aluetoimikunta laati yhdessä asukkaiden kanssa vuoden 2009 aikana oman alueensa osallisuus- ja kehittämissuunnitelma Oskarin. Suunnitelma ohjaa aluetoimikunnan työtä tulevina vuosina ja se hyväksyttiin aluetoimikunnan kokouksessa 10.11.2009.

Lähde: Myyrmäen aluetoimikunta, 10.02.2010

Luokka: Kulttuuri, Liikenne, Palvelut, Politiikka, Uutiset

Aihe: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Tulosta Tulosta

Kommentoi

 

Spam Protection by WP-SpamFree