Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

Kilterinmäelle pronssia Väri09-kilpailussa

Kilterinmäki Vantaan Myyrmäessä on vastavalmistunut, VVO:n rakennuttama asuinalue. Kilterinkaari 2:n ja Kilterinaukio 4:n kokonaisuus sai Väri09-kilpailussa jaetun kolmannen palkinnon yhdessä Kilterinrinne 4:n kanssa. Kilpailun tulokset julkistettiin 07.10.2009.

Myyrmäen kartta kuvina

Myyrmäessä kymmenisen vuotta asunut Kari Luukkanen on kuvannut kotipitäjäänsä yhden päivän aikana ja tehnyt kuvista karttasivuston. Kuvat on otettu talvisena pakkaspäivänä 16.12.2009. Myyrmäkeä tuskin on kukaan aiemmin järjestämällisesti tässä muodossa kuvannut.

Insinöörineuvos Pertti Voutilainen kuollut

Imatran Voiman hallituksen jäsen ja teknillinen johtaja, diplomi-insinööri Pertti Voutilainen kuoli pitkään sairastettuaan 3.11. Voutilaisen viimeinen suuri projekti oli IVOn uuden pääkonttorin suunnitteleminen Myyrmäkeen yhdessä arkkitehtiprofessori Erik Kråkströmin kanssa.

Helsingin pitäjä 2010 ilmestynyt

Vantaa-Seuran 30. vuosikirja Helsingin pitäjä 2010 on ilmestynyt. Petteri Niskanen kertoo teoksessa Myyrmäen kehityksestä 1960-70 -luvuilla. Kirjaa saa ostaa kirjakaupoista ja julkaisijalta hintaan 24 euroa.

25-vuotias Myyrmäen kirkko elää valossa

Myyrmäen kirkkoon saattaa käydä tutustumassa parikin sataa vierasta kuukaudessa. 25 vuotta sitten valmistuneen kirkon suunnittali Juha Leiviskä. Hän on suunnitellut mm. Männistön kirkon Kuopiossa ja Pyhän Tuomaan kirkon Oulussa. Viimeisin hänen kirkoistaan on Hyvän paimenen kirkko Helsingin Pakilassa.

Omat Oskarit aluetoimikunnille

Vantaan aluetoimikunnat ovat laatineet alueittensa osallisuus- ja kehittämissuunnitelmat Oskarit. Myyrmäen aluetoimikunta järjestää opastettuja kaupunkipolkukierroksia, kartoittaa alueen historiaa ja kehittelee ideakilpailun alueen viihtyvyyden parantamiseksi.

Myyrmäen kirkko täyttää 25 vuotta

Myyrmäen kirkko täyttää 25 vuotta 29. marraskuuta 2009. Vantaankosken seurakunnan pääkirkkona toimiva kirkko vihittiin käyttöön vuonna 1984. Kirkkoa juhlitaan adventtimessussa sunnuntaina 29.11. klo 10:00.