Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

Lähipalvelut säilytettävä Vantaalla

Lähipalvelut säilytettävä Vantaalla: terveydenhuolto järjestettävä lähipalveluna kaikkiin kaupunginosiin!

Vantaalla asuu 197 000 ihmistä. Viimeisten suunnitelmien mukaan Vantaan terveysasemien määrä tultaisiin vähentämään kolmeen terveysasemaan. Tämä tarkoittaisi noin 66 000 ihmistä jokaista terveysasemaa kohden. Tätä vastustamaan on syntynyt kansanliike.

Jos palvelujen keskittäminen kolmeen suureen terveysasemaan toteutuisi, jäisivät useat asukasmäärältään keskisuuren kaupungin kokoiset Vantaan alueet ilman omia julkisia terveyspalveluita.

Me vantaalaiset haluamme, että julkisia sosiaali- ja terveyspalveluja kehitetään ehkäisevänä ja sairaanhoidollisena lähipalveluna vastaamaan asukkaiden kasvavia tarpeita. Kaupungin oma henkilökunta tuottaa palvelut tehokkaimmin ja edullisimmin.

Me allekirjoittaneet emme hyväksy nykyisten terveysasemien lopettamista tai näivettämistä terveysneuvontakioskeiksi. Vaadimme vähintään nykyisen laajuisia perusterveydenhuollon tarjoavia terveysasemia kaikkiin isoihin kaupunginosiin!

Voit allekirjoittaa adressin lähipalvelujen puolesta osoitteessa www.adressit.com/terveysasemat. Adressi on allekirjoitettavana myös Myyrmäen apteekissa (Jönsaksentie 6, Myyrinpuhos).

http://terveysasemat.blogspot.com/2009/11/missa-voit-allekirjoittaa-adressin.html

Luokka: Terveys, Uutiset

Aihe: , , , , , , , , , , , , ,

Tulosta Tulosta

Kommentoi

 

Spam Protection by WP-SpamFree