Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

Kuninkaankolmiosta metropolin keskus?

Kuninkaankolmioksi kutsutaan aluetta Vantaan Myyrmäen, Helsingin Malminkartanon ja Espoon Lintuvaaran tietämillä. Alue sijaitsee pääkaupunkiseudun keskellä. Kuninkaankolmiossa asuu nyt 28 000, uusrakentaminen nostaa väkimäärän yli 40 000:n. Kuninkaankolmion kolme kaupunkia perustivat viime vuonna projektin rajaseudun kehittämiseksi.

Honkasuon päiväkoti tulee Helsingin puolelle Myyrmäen välille. Myyrmäkeen valmistuvaan Kilterinmäkeen ei tule lainkaan päiväkotia, vaan asukkaat käyttävät Helsingin päiväkotia. Nyt keskustellaan mahdollisuudesta, että Kuninkaankolmion asukkaat alkavat käydä lääkärissä Myyrmäessä. Vantaa on tosin aikonut järjestää myös Marja-Vantaan terveyspalvelut Myyrmäkeen.

Helsingin Kuninkaantammeen ja Vantaan Myyrmäkeen liittyy Jokeri II:n eli poikittaisen bussilinjan toteuttaminen vuonna 2012. Linja kulkee Vuosaaresta Malmin kautta Kuninkaantammeen ja Myyrmäkeen. Toinen merkittävä investointi on vuonna 2014 valmistuva kehärata. Kuninkaankolmiossa kehäradan asemia ovat Malminkartano, Myyrmäki ja Louhela.

http://www.vantaansanomat.fi/Uutiset/Jutut/Paauutiset/Kuninkaankolmiosta-voisi-sukeutua-metropolin-keskus

Luokka: Liikenne, Palvelut, Uutiset

Aihe: , , , , , , , , , , , , , , ,

Tulosta Tulosta

Kommentoi

 

Spam Protection by WP-SpamFree