Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

Kansalaisnavigointia metropolissa

Metropolia Ammattikorkeakoulu on toteuttamassa Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) osittain rahoittaman Kansalaisnavigointia metropolissa -projektin vuosina 2010–2012 yhdessä Espoon, Helsingin ja Vantaan kaupunkien sekä Helsingin yliopiston maantieteen laitoksen kanssa. Hankkeen päätoteuttaja on Metropolia Ammattikorkeakoulu ja erityisesti koulun kulttuurialan esittävän taiteen koulutusohjelma.

Projektin tarkoituksena on kehittämällä ja toteuttamalla Kansalaisnavigointi-toimintaa edistää pääkaupunkiseudun sosiaalista koheesiota ja yhteisöllisyyttä sekä lisätä asukkaiden vaikutusmahdollisuuksia ja tukea kansalaisyhteiskunnan kehittymistä. Projektin tuloksena syntyy kokemuksellista ja analysoitua tietoa pääkaupunkiseudun asukkaiden käsityksistä, toiveista, tarpeista ja kokemuksista omasta asuinympäristöstään.

Vantaalla hankkeen kohdealueina ovat Tikkurilan ja Myyrmäen suuralueet. Myyrmäessä toteutetaan vuosittain vaihtuvilla teemoilla yhteisöteatterihanke, jonka kohderyhmänä ovat nuoret. Hanketta esittellään vapaa-ajan ja asukaspalveluiden lautakunnalle (VAPAS). Lautakunta päätti kokouksessan 08.02.2010 valtuuttaa vapaa-ajan ja asukaspalveluiden toimialajohtajan Heidi Nygrenin allekirjoittamaan hankkeen yhteistyösopimus.

Lähde: Vantaan kaupunki, 08.02.2010

Luokka: Palvelut, Uutiset

Aihe: , , , , , , , , , , , , ,

Tulosta Tulosta

1 kommentti

  1. 01600.fi kirjoitti:

    Metropolia hakee teatteri-ilmaisun ohjaajia

    Metropolia Ammattikorkeakoulu hakee Malmilla, Keski-Espoossa, Tikkurilassa ja Myyrmäessä toteutettaviin soveltavan teatterin työpajoihin kahta ohjaajaa. Työpajat toteutetaan vuosina 2010-2012 osana Kansalaisnavigointia metropolissa -projektia.

    http://www.aarresaari.net/jobboard/messages/34041.html

Kommentoi

 

Spam Protection by WP-SpamFree