Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

Jo 6 000 nimeä terveysasemien puolesta

Vantaalla marraskuussa perustettu kansanliike on kerännyt kuukauden aikana noin 6 000 nimeä adressiinsa, jolla vastustetaan nykyisten terveysasemien keskittämistä kolmeen suureen asemaan Tikkurilassa, Myyrmäessä ja Koivukylässä tai Korsossa, kertoo Kansan Uutiset.

Keskittämishanke on mukana poliittisten ryhmien ensi vuoden budjetin yhteydessä sopimassa Vantaa-sopimuksessa. Alun perin sopimuksella oltiin lakkauttamassa kaupungin muut terveysasemat, mutta vasemmisto sai vastustuksellaan estettyä lakkauttamiset ja niistä päätettiin tehdä kevyen palvelun terveysasemia.

On epäselvää, mitä kevyen palvelun terveysasemilla tarkoitetaan. Nimien keruun adressiin käynnistäneet pyrkivät toimellaan antamaan äänen niille vantaalaisille, joiden mielestä perusterveyspalvelut ovat lähipalveluja. Nykyisten terveysasemien toimintaa ei saa supistaa, vaan niiden toimintaa on parannettava, he toteavat

Adressin voi allekirjoittaa tällä hetkellä 59 eri paikassa Vantaalla. Apteekit, kirjastot, terveysasemat, ravintolat ja monet muut ovat ottaneet sen asiakkaidensa allekirjoitettavaksi. Nimiä kerätään myös kaduilla, järjestöissä ja internetissä. Keräystä jatketaan kevääseen, jolloin terveyskeskusasiat tulevat esille lautakunnassa ja valtuustossa.

http://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/2083372

Luokka: Palvelut, Politiikka, Terveys, Uutiset

Aihe: , , , , , , , , , , , , ,

Tulosta Tulosta

Kommentoi

 

Spam Protection by WP-SpamFree