Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

Grease, love & rock’n’roll

Myyrmäen Vaskivuoren lukio esittää tammikuussa 2010 Jim Jacobsin ja Warren Caseyn vuonna 1971 säveltämän Broadway-musikaalin Grease. Vuonna 1978 Grease ikuistui valkokankaalle valloittaen elokuvateatterit ja perinteiset teatterit Atlantin tälläkin puolella.

Esitykset pidetään Vantaan Konserttitalo Martinuksessa (Martinlaaksontie 36). Ensi-ilta on 9. tammikuuta. Näytös kestää noin kaksi ja puoli tuntia. Ohjauksesta vastaa Susanna Metsälä ja koreografiasta Ulpu Puhakka. Esitysoikeuksia valvoo Nordic Drama Corner.

Liput maksavat 20 euroa aikuisilta ja 12 euroa erityisryhmiltä. Arkisin päivänäytökset klo 13 ovat koululaisnäytöksiä, joihin myydään lippuja vain ryhmille. Koululaisnäytösten liput maksavat 5 euroa. Lippuja voi ostaa verkosta tai Vaskivuoren lukion kansliasta (p. 09 8393 5193).

Vaskivuoren lukiossa on esitetty musikaaleja ja musiikkiteatteria vuodesta 1992. Esitykset ovat saaneet kiitosta ammattimaisuudesta ja toisaalta raikkaasta nuorten innostuneisuudesta. Esitysten ohjaajiksi kiinnitetään produktiokohtaisesti alan ammattilaisia.

http://www.vantaa-vaskivuori.fi/musa/grease.php

Luokka: Kulttuuri, Opetus, Uutiset, Varia

Aihe: , , , , , , , , , , , , , , ,

Tulosta Tulosta

1 kommentti

  1. 01600.fi kirjoitti:

    Grease täyttää Konserttitalo Martinuksen

    Vaskivuoren lukion opiskelijat ovat räväyttäneet rasvaletit ja sifonkihuivit täyteen vauhtiin ja esittävät legendaarisen Grease -musikaalin Vantaan Konserttitalo Martinuksessa (Martinlaaksontie 36). Ensi-ilta on lauantaina 9.1. klo 19. Musikaalia esitetään vain vajaan viikon ajan.

    http://www.vantaa.fi/i_perusdokumentti.asp?path=1;132;99918

Kommentoi

 

Spam Protection by WP-SpamFree