Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

Autoilijat oikaisevat Myyrmäen urheilupuiston läpi

Autoilijat oikaisevat Vantaan Myyrmäen urheilupuiston läpi, kertoo Vantaan Sanomat. Autoilijat ajavat Energia Areenan pysäköintialueen läpi Rajatorpantieltä Vaskivuorentielle, mikä vaarantaa kävelijöiden ja pyöräilijöiden turvallisuuden. Alueella liikkuu paljon lapsia ja ulkoilijoita.

Vapaalassa asuva Olli Lahtinen on tehnyt asiasta liikenneturvallisuusaloitteen ja kehottanut kaupunkia ratkaisemaan ongelman. Hänen mielestään läpikulkuliikennettä pitäisi rajoittaa liikennemerkein tai estein. Viikonloppuisin alueen läpi ajaa jopa kymmenen autoa minuutissa.

Energia Areenan toimitusjohtajan Erkki Salon mukaan kieltomerkillä, puomilla, vaijerilla ja betoniporsailla on omat hyvät ja huonot puolensa. Kieltomerkin noudattaminen vaatisi viranomaisvalvontaa. Erilaiset esteet hankaloittaisivat sujuvaa liikkumista tapahtumien aikana, Salo sanoo.

http://www.vantaansanomat.fi/Uutiset/Jutut/Autoilijat-oikaisevat-vaarallisesti-Myyrmaen-urheilupuiston-lapi

Luokka: Liikenne, Turvallisuus, Uutiset

Aihe: , , , , , , , ,

Tulosta Tulosta

2 kommenttia

 1. 01600.fi kirjoitti:

  Pitäisikö poliisin sakottaa ahkerammin kurittomia autoilijoita, kysytään Vantaan Sanomien Päivän Puheenaiheessa. Ota kantaa ja kommentoi!

  http://www.vantaansanomat.fi/Uutiset/Paivan-Puheenaihe/Pitaisiko-poliisin-sakottaa-ahkerammin-kurittomia-autoilijoita

 2. 01600.fi kirjoitti:

  Läpiajo Myyrmäessä estettävä

  Autoilijat vaarantavat kävelijöiden ja pyöräilijöiden turvallisuutta oikaisemalla Myyrmäen urheilupuiston läpi, Vantaan Sanomat kertoi.

  Paikkaan tulisi järjestää pysyvä liikenneratkaisu läpikulun estämiseksi mahdollisimman pian. Tuntuu, että asiassa on jahkailtu.

  Monta kertaa on nähty, että täytyy tapahtua jotain traagista, ennen kuin ongelmaan puututaan. Toivottavasti Myyrmäessä tämä uhkakuva ei toteudu.

  Herää kysymys: Paljonko autoilijat voittavat aikaa, kun he oikaisevat ulkoilijoita ja lapsia vaarantaen urheilupuiston läpi?

  http://www.vantaansanomat.fi/Uutiset/Kolumnit/Lapiajo-Myyrmaessa-estettava-ennen-kuin-on-myohaista

Kommentoi

 

Spam Protection by WP-SpamFree