Myyrmäen Postinumero

Icon

Myyrmäen Postinumero on myyrmäkeläisten oma raivopaikallinen uutistoimisto

Pojat murtautuivat R-kioskiin

Kolme poikaa murtautui perjantaina 16.4. kello 23 jälkeen Myyrmannin R-kioskiin anastaen tupakkaa ja juomia. Poliisin tiedote ei kerro, miten pojat olivat päässeet kioskiin kauppakeskuksen ollessa jo suljettu.

Poliisi ja baarit hillitsemään häiriköintiä

Vantaan poliisi ryhtyy yhteistyöhön ravintoloiden kanssa häiriökäyttäytymisen vähentämiseksi, kertoo Vartti. Häiriköintiä ja ilkivaltaa esiintyy etenkin suurissa lähiöissä kuten Myyrmäessä, Tikkurilassa, Koivukylässä ja Pakkalassa.

Myyrmäen ja Louhelan asemille pintaremontti

Myyrmäen, Louhelan ja Martinlaakson juna-asemilla tehdään pintaremontti vuoden 2010 aikana, kertoo Vartti. Perusremontti tehtäneen kuitenkin vasta vuonna 2014. Myyrmäen asemalle suunnitellaan grilliä.

Töhryjä paljon Myyrmäessä

Töhryjä maalaillaan Vantaalla erityisen paljon suurissa kaupunginosissa kuten Martinlaaksossa, Myyrmäessä ja Tikkurilassa, kirjoittaa Vartti. Poliisin mukaan töhryjä on maalailtu varsinkin koulujen ja päiväkotien seiniin.

Bussikuski lähti kauppaan

Bussikuski lähti kesken ajon kauppaan Uomatien pysäkillä Myyrmäessä, kertoo Vartti. Tapaus sattui perjantaina 26.03.2010 puoli yhdeksän aikaan illalla. Bussin kuljettaja ei ollut sanonut matkustajille sanaakaan.

Myyrmäessä pieneläimille oma alikulku

Vantaan Myyrmäessä on pikkueläimille oma alikulku, kirjoittaa Vartti. Vantaan ympäristökeskuksesta kerrotaan, että eläinalikulku rakennettiin vuosia sitten alueen asukkaiden aloitteesta.

Pyllymäkeä Myyrmäki-hallin katolta

Joukko nuoria kiipesi sunnuntaina 7.3. Myyrmäki-hallin katolle ja laski sieltä pyllymäkeä alas, kertoo Vartti. Katolle kiipeäminen on hyvin vaarallista, sillä halli on keskeltä noin 23 metriä korkea.